Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Ο Ρέμος μιλά για τη συναυλία στη Μύκονο μετά την τραγωδία στο Μάτι! (βιντεο)

Ο Αντώνης Ρέμος στην Αυτοψία μίλησε για τη συναυλία που έδωσε στη Μύκονο τρεις μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Ο τραγουδιστής πιο αποκαλυπτικός από ποτέ μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και ανέφερε αρχικά: «Ήταν ένα ξαφνικό τραγικό γεγονός, που μας ξάφνιασε όλους. Μας έπιασε εξ’ απήνης όλο τον κόσμο».

Και τόνισε: «Ήταν τρεις μέρες πριν την προγραμματισμένη συναυλία κι εμείς το πήγαμε τρεις μέρες μετά, που ήταν το τριήμερο εθνικό πένθος. Μου είπε ο επιχειρηματίας ότι «την προγραμματισμένη μέρα δεν γίνεται να το κάνουμε ή την κάνεις μόνος σου με τους ξένους… Καταστρέφομαι, θέλω να με καταλάβεις, είναι για μένα το event του καλοκαιριού, εισπράττω πάρα πολλά χρήματα, αποδίδω στο κράτος και σε μένα μένουν… Είναι μια πολύ βασική μέρα για την επιχείρηση, δες τι μπορεί να γίνει»!

Κάθισα και σκέφτηκα με τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν ότι δεν μπορεί να γίνει εκείνη τη μέρα. Τώρα βέβαια θα μου πεις, τρεις μέρες μετά άλλαξε κάτι; Δεν άλλαξε κάτι, ούτε έγινε τίποτα καλύτερο, ούτε τίποτα χειρότερο. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση και καλώς την πήρα αυτή την απόφαση γιατί μέσα από αυτό το γεγονός, από αυτή τη δύσκολη στιγμή δόθηκαν πάνω από 200.000 ευρώ, είναι ένα σοβαρό ποσό. Είπα μέσα μου ότι ας ακούσω και κάποια αρνητικά σχόλια, αλλά εγώ μέσα από την καρδιά μου να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου