Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Η αποκάλυψη για τον Πάνο Ζάρλα λίγες μέρες μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του (βιντεο)

Θλίψη σκόρπισε πριν λίγες μέρες η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα, του νικητή του Power of Love, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα ανήμερα των γενεθλίων του, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου.

Η μηχανή έπεσε με ταχύτητα στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα ο 28χρονος να σκοτωθεί ακαριαία.

Λίγες μέρες μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Πάνου Ζάρλα, ο Παναγιώτης Θεοφίλου, ο οποίος συμμετείχε και εκείνος στο ριάλιτι της αγάπης, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το τραγικό γεγονός.

Συγκεκριμένα είπε: «Μιλάγαμε το απόγευμα που έγινε, είχαμε κανονίσει να πάω και εγώ στο πάρτυ που έγινε και έτυχε για κάποιους λόγους να μην βρίσκομαι εγώ εκεί. Κανονίσαμε την επόμενη ημέρα το μεσημέρι να πάμε για καφέ. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο Πάνος έφυγε. Δεν πιστεύω κάτι και τον παίρνω τηλέφωνο. Με τον που το ν παίρνω και δεν το σηκώνει σκέφτομαι ότι μπορεί ακόμα να κοιμάται γιατί ξενύχτησε το βράδυ. Ακόμα δεν το πίστεψα. Μετά από ένα δίωρο συνειδητοποίησα ότι είχε φύγει. Με τον Πάνο όταν πήρε την μηχανή πριν κανένα δίμηνο είχαμε πάει την πρώτη μας βόλτα. Μαζί μου δεν συνήθιζε να τρέχει και δεν έτρεχε και μου το έλεγε ότι όταν έχει δεύτερο άτομο δεν έτρεχε ποτέ. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν φόραγε κράνος, ήταν η άτυχη στιγμή; Δεν ξέρεις. Και εγώ άκουσα ότι και να φόραγε θα ήταν το ίδιο πράγμα ακριβώς…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τα όσα είπε ο Παναγιώτης Θεοφίλου για τον Πάνο Ζάρλα!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου