Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Μαρία Ηλιάκη: Το post που έκανε στα social media σχετικά με τον γάμο της

Και κάπως μας καθησύχασε

Τα νέα στον κόσμο της ελληνικής showbiz ανανεώνονται συνεχώς και η επικαιρότητα τρέχει τόσο γρήγορα, που καμία περιέργεια δεν θα μας έκανε εάν μαθαίναμε τώρα έτσι απλά πως παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη ή η Μαίρη Συνατσάκη.
Σίγουρα θα σου έπαιρνε κάποια δευτερόλεπτα να επεξεργαστείς την είδηση αυτή, και άλλα τόσα για να τη διασταυρώσεις, όμως θα σου είχε ήδη κινήσει την περιέργεια.

Αυτό συνέβη και με εμάς όταν πριν από μερικά λεπτά είδαμε τη φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη στο Instagram, στην οποία φορούσε νυφικό. Και όχι μία φωτό, αλλά δύο. Κάτι αυτό, κάτι η χθεσινή αναφορά στην Φωλιά των ΚουΚου για γάμο, τι να κάνουμε, "τρελαθήκαμε". Μέχρι να πατήσουμε στο post της και να δούμε αυτό που έγραφε δίπλα, πιστέψαμε κι εμείς πως κάνει πρόβα νυφικού.

Εν τέλει η ίδια μας εξήγησε πως δεν παντρεύεται, ακόμη τουλάχιστον, και πώς όταν συμβεί θα μας ενημερώσει.

Η Μαρία Ηλιάκη περνάει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, και αυτή οφείλεται σίγουρα εν μέρει και στον σύντροφό της.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν φήμες πως η παρουσιάστρια παντρεύεται, όμως η ίδια έσπευσε να διαψεύσει την είδηση με μία απίστευτα χιουμοριστική φωτογραφία.

".μαθαίνω ότι παντρεύομαι #not...και όχι τίποτα άλλο ξεσηκώθηκε κ ο μπαμπάς μου και ψάχνει ρούχα ???σας ευχαριστω για τις ευχές αλλά όταν αρχίσω να ψάχνω για μπομπονιέρες και κουμπάρο θα σας ενημερώσω εγώ πρώτη απ’όλους ? #notmarriedyet", έγραψε στη λεζάντα της.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου