Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Στο χειρουργείο η μητέρα της Κατερίνας Καραβάτου - Εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη η παρουσιάστρια

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε εσπευσμένα η Κατερίνα Καραβάτου, λόγω ενός προβλήματος υγείας της μητέρας της.  Η κυρία Κική, στην οποία η Κατερίνα έχει μεγάλη αδυναμία, έπρεπε να υποβληθεί σε μια σοβαρή επέμβαση. Από το πλευρό της φυσικά, δεν μπορούσε να λείπει η κόρη της κι έτσι η Κατερίνα άφησε τον Κρατερό Κατσούλη και τα παιδιά στην Αθήνα και έφυγε για τη συμπρωτεύουσα.

Η απουσία της μάλιστα από την πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν αισθητή και ο σύζυγός της εξήγησε  αναλυτικά το λόγο της απουσίας της. «Όπως βλέπετε η Κατερίνα μας δεν είναι εδώ. Είναι όλα μια χαρά, αλλά έπρεπε να μεταβεί εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη, γιατί η μητέρα της, η γιαγιά Κική  έπρεπε να κάνει μια σοβαρή επέμβαση και η Κατερίνα έπρεπε να είναι στο πλευρό της.», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός και συνέχισε:  «Πήγαν όλα καλά. Να ευχηθούμε όλοι μας πολλά περαστικά και γρήγορα σιδερένια».


Καθώς τελείωνε η εκπομπή μάλιστα, ο Κρατερός έσπευσε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τα περαστικά που δέχτηκε η οικογένειά του για την πεθερά του και να στείλει και εκείνος από τον τηλεοπτικό αέρα την αγάπη του στην Κατερίνα του και την μητέρα της!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου