Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Συγκινεί το μήνυμα του Πύρρου Δήμα ένα χρόνο μετά την απώλεια της συζύγου του - «Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας…» (φωτο)

Ένας χρόνος πέρασε από την «μαύρη» μέρα, που ο Πύρρος Δήμας έχασε την γυναίκα του από καρκίνο, ενώ τα παιδιά του την πολυαγαπημένη τους μητέρα. 

Ο μεγάλος μας Ολυμπιονίκης έχει αφήσει πλέον τη ζωή του στην Ελλάδα και μένει μόνιμα στο Σικάγο, όπου προπονεί την Αμερικανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.

Ο Πύρρος Δήμας ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο κάνοντας μια καινούργια αρχή στην Αμερική.

Σήμερα, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για την αγαπημένη του Αναστασία, ραγίζοντας καρδιές, έναν χρόνο ακριβώς από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή: «Πέρασε ένας χρόνος από τότε που άφησες τον κόσμο για να ζήσεις μέσα μας. Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας και καμιά φορά σε κανένα όνειρο…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πύρρος Δήμας.

Η Αναστασία Σδούγκου, είχε διαγνωστεί τον Ιανουάριο του 2016 με όγκο στο κεφάλι και δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας πίσω της τον Ιούνιο του 2018 τα τέσσερα παιδιά τους, τον γίγαντα του αθλητισμού και όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους.
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου