Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Το απίστευτο κορμί της Δούκισσας Νομικού στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της (φωτο)

Μας άφησε με το στόμα ανοιχτό η Δούκισσα Νομικού. 

Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και λάμπει από χαρά και ευτυχία αφού σε λιγότερο από τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή της ευτυχία.

Ο φωτογραφικός φακός  την απαθανάτισε να απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο παρέα με τον γοητευτικό άντρα της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Και εννοείται πως και στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, όπως και στην πρώτη τα κιλά που έχει πάρει είναι ελάχιστα. Με «καυτό» σορτς και φουτεράκι σε ροζ απόχρωση η Δούκισσα έμοιαζε πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

«Δεν είχα λιγούρες ούτε και αναγούλες. Στο θηλασμό έχω λιγούρες. Εκεί που είχα χάσει το περισσότερο βάρος, τώρα μπορεί να έχω πάρει και κανένα κιλάκι. Πεινάω παραπάνω και θέλω μεγαλύτερη ποσότητα, αλλά προσέχω να τρώω καλές και θρεπτικές τροφές αφού θηλάζω.

Προσπαθώ να αποφεύγω την πολλή ζάχαρη, αλλά τρώω άμυλο, πατάτες, μακαρόνια, ρύζι και πρωτεΐνη. Δεν μπορώ να προσέξω στη λογική της διατροφής για να χάσω κιλά, γιατί πεινάω διπλά, αλλά δεν με πειράζει καθόλου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Δείτε την απίστευτη σιλουέτα της



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου