Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Το πρωινό: Έμειναν άφωνοι με τις απίστευτες αποκαλύψεις για τον Πάνο Ιωαννίδη και το MasterChef (βιντεο)

Κάγκελο στο Πρωινό με τις αποκαλύψεις για τον κριτή του MasterChef, Πάνο Ιωαννίδη.

Όλη η ομάδα της εκπομπής του ΑΝΤ1 έμειναν άφωνοι!

Ο Σταμάτης Κωβαίος, ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι μαγειρικής μίλησε στο Πρωινό τόσο για την εμπειρία του στο MasterChef, όσο και για τους κριτές και στάθηκε στον… Πάνο Ιωαννίδη και του τα έχωσε!

Συγκεκριμένα είπε ο Σταμάτης Κωβαίος: «Με τον κύριο Ιωαννίδη δεν ταίριαξα και πάρα πολύ, δεν είχαμε άμεση σχέση. Με τον κ. Κουτσόπουλο και τον κ. Κοντιζά ταίριαξα πιο πολύ. Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι λίγο πιο προς τις γυναίκες… είναι πώς να το πω… αγαπάει τις γυναίκες πιο πολύ. Του αρέσουν πιο πολύ οι γυναίκες. Ο Σωτήρης Κοντιζας και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν λίγο παραπάνω ανοιχτοί με εμάς».

Και τόνισε: «Ο Πάνος Ιωαννίδης μας καθυστερούσε λίγο με τα γυρίσματα, ήταν λίγο ξεχασιάρης με τα λόγια του και με αυτά που έπρεπε να πει. Κρατούσε 2-3 ώρες ακόμα το γύρισμα με τον κ. Ιωαννίδη, αλλά εντάξει τον αγαπάμε. Τα ξεχνούσε, τα έλεγε 5-6-7-10-20 φορές»!

Δείτε τις αντιδράσεις της Φαίης Σκορδά, του Άρη Καβατζίκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά τις αποκαλύψεις του πρώην παίκτη του MasterChef για τον Πάνο Ιωαννίδη και τα σχόλιά τους στο Πρωινό!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου