Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/6)

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και το κλίμα είναι άκρως εκρηκτικό με απότομες αλλαγές. 

Σήμερα το σύμπαν φαίνεται να παίζει με τα νεύρα ή με τις αντοχές μας! Ας μη βιαστούμε όμως να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατί δεν θα έχουμε εξετάσει σε βάθος τα γεγονότα.

Χρειάζεται ψυχραιμία! Ας αποφύγουμε επίσης να δώσουμε υποσχέσεις γιατί πολλοί από τους υπολογισμούς μας θα είναι αβάσιμοι και ατεκμηρίωτοι, κάτι που θα συνειδητοποιήσουμε αρκετά αργότερα.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκίνησε τη μέρα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες. Επίλεξε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεσή σου και θα σε κάνει να ξαναβρείς τη φόρμα και την εξωτερική σου εμφάνιση με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού. Μπορείς με κατάλληλους χειρισμούς να πείσεις τους πάντες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδιαφέρουσες αλλαγές έρχονται στα επαγγελματικά σου αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, καθώς στην πορεία θα φανούν τα θετικά με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο οίκο σου. Στον συναισθηματικό τομέα, δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου και βγες από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σου. Ανταπόδωσε τα αισθήματά του!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σύμπαν προσπαθεί να σε καθοδηγήσει με τα εμπόδια που σου βάζει στο δρόμο. Ό,τι έχει εξυπηρετήσει το σκοπό του και έχει κλείσει τον κύκλο του, καλό θα ήταν να απομακρυνθεί, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το καινούριο. Η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου με τον Ποσειδώνα στον 1ο οίκο σου. Μην καταπιέζεσαι και απόλαυσε τις στιγμές περισυλλογής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά σου, λαμβάνοντας αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου θέση και θα σου δώσουν καινούριες προοπτικές με τον Πλούτωνα στον 7ο οίκο σου. Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι αδέσμευτη είναι πιθανόν να βρεθείς αυτές τις μέρες με έναν παλιό εραστή ή να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου προσφέρει  ασυνήθιστες ερωτικές στιγμές.

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε αναδεικνύει, μέσα από ομορφιά και τρυφερό συναισθηματισμό, στο άτομο που θα ξεχώριζε κανείς μέσα στο πλήθος. Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη τη σημερινή ημέρα! Αν έχεις σκοπό να κάνεις μια σοβαρή σχέση, φρόντισε όσο είναι σε αρχικό στάδιο να θέσεις σωστές βάσεις, ώστε να αντέξει στις φουρτούνες που εκ των πραγμάτων θα ακολουθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι όψεις των ημερών δίνουν έναν έρωτα γεμάτο φρεσκάδα σε σένα που είσαι single μέσα όμως από εμπόδια και αστάθειες…  με την αντίθεση του Ουρανού. Σου αρέσουν οι προκλήσεις και τα δύσκολα, οπότε θα εκτιμήσεις περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα. Όσο για σένα που είσαι δεσμευμένη ισορρόπησε το συναισθηματικό πάρε – δώσε με τον σύντροφό σου. Καλό θα ήταν να μην του ασκείς πίεση ώστε να έχει την αίσθηση της ελευθερίας, μέσα στην ασφάλεια της σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί τον οικονομικό τομέα! Απόφυγε τις σπατάλες και τα περιττά ρίσκα.  Μην υπογράφεις συμβόλαια, γιατί ίσως παραβλέψεις ένα σημαντικό παράγοντα που θα σε ταλαιπωρήσει αργότερα. Η σωστή διαχείριση των εξόδων σου θα σε βοηθήσει στο μέλλον. Πέρασε μια χαλαρή και ήρεμη βραδιά με τον σύντροφό σου ή με αγαπημένους φίλους που θα σε χαλαρώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέσεις ή καταστάσεις που έχουν κλείσει τον κύκλο τους θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από τη ζωή σου! Διαφορετικά δηλητηριάζουν με την τοξικότητά τους την καθημερινότητά σου. Γνωρίζεις πως να επωφελείσαι από τα γεγονότα της ζωής σου. Με την Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου θα επιτύχεις τα περισσότερα από αυτά που έχεις προγραμματίσει, αρκεί να είσαι συνεπείς με τις αρχές σου και τις ηθικές σου αξίες

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δυνατότητες μιας εξέλιξης στην εργασία σου είναι πολύ σημαντικές! Όλα μπορούν να αλλάξουν, και να αλλάξουν γρήγορα. Χρειάζονται μόνο προσεκτικές κινήσεις από την πλευρά σου. Αν είσαι καλλιτέχνης, η δημιουργικότητά σου είναι σε έξαρση σήμερα και οι δημιουργίες σου εμπνευσμένες! Εάν έχεις οικογένεια θα περάσεις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε επαγγελματικό επίπεδο, κερδίζεις την εκτίμηση και λαμβάνεις την αναγνώριση που προσδοκούσες για τις ικανότητές σου και τον διπλωματικό χειρισμό των καταστάσεων με την Αφροδίτη στον 6ο οίκο σου. Η τύχη σου χαμογελάει και σε ωθεί σε νέους δρόμους. Δεν μένει παρά να παραμερίσεις τις φοβίες σου και να κάνεις τις σωστές επιλογές. Ίσως αργήσουν να φανούν οι καρποί των προσπαθειών σου, αλλά καρποί θα υπάρξουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθετικότητά σου οφείλεται στην ένταση και σε συσσωρευμένα νεύρα.  Μην θέτεις σε κίνδυνο την καριέρα σου… Αποδίδεις ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε.  Γενικά η κακή σου διάθεση οφείλεται και εν μέρει στις οικογενειακές υποχρεώσεις, που σε έχουν επιβαρύνει αρκετά κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν χρειάζεται όμως μεμψιμοιρία. Προσφέρεις ανιδιοτελώς σε όσους σε έχουν ανάγκη.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ψυχή σου δεν βολεύεται με τις «λογικές» επιλογές που έχεις κάνει σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Αν αλλάξεις τώρα πορεία, θα μεταμορφωθείς σε κάτι που σου ταιριάζει περισσότερο με την θέση του Ερμή στον 5ο οίκο σου.  Οι δισταγμοί και οι φοβίες που σε καταλαμβάνουν κατά καιρούς θα εξουδετερωθούν αυτή την φορά. Θα είσαι αποδοτική και θα απολαμβάνεις αυτά που αποζητάς.

Αλίντα Κανάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου