Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Ο μεγαλύτερος κριτής μας στην τηλεόραση είναι ο κόσμος»

H Αλεξάνδρα Καϋμένου μπαίνει δυναμικά στον τομέα της ενημέρωσης αφού από τις 15 Ιουλίου μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη βρίσκεται στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί».

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε εκπομπές να συνδυάζουν την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Είσαι υπέρ αυτού του «παντρέματος»;

«Νομίζω ότι μια εκπομπή πρέπει να συνδυάζει πράγματα, ωστόσο δεν ξέρω κατά πόσο «παντρεύεται» η ενημέρωση με την καθαρή ψυχαγωγία. Νομίζω ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Αλλά η ενημέρωση με Θέματα συμβουλευτικού χαρακτήρα, ή πιο ανάλαφρα, όπως συνδέσεις με τα νησιά μας και με τις παραλίες, παντρεύεται, και χρειάζεται σε μια εκπομπή»

Πώς αντιμετωπίζεις μια αντιπαράθεση στον «αέρα»;

«Με ψυχραιμία και προσπαθώντας να κατευνάσω τα πνεύματα. Πρέπει να προσπαθείς να ρίξεις τους τόνους, χωρίς να μπεις και εσύ με φωνές σε αυτόν τον έντονο διάλογο»

Ποια θεωρείς ότι είναι τα συστατικά ενός καλού ρεπορτάζ; «Ο κόσμος την είδηση την έχει διαβάσει. Είτε οπό τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε από το Διαδίκτυο, την είδηση τη μαθαίνει αμέσως. Αυτό που θέλει ο τηλεθεατής όταν ανοίξει την τηλεόραση του στις 19.30 γιο να δει ειδήσεις είναι το κάτι παραπάνω. Οπότε αυτό που προσπαθούμε εμείς να κάνουμε για να γίνει ακόμη καλύτερο το ρεπορτάζ μας είναι να προσπαθήσουμε να δείξουμε όλες τις πτυχές του θέματος. Επίσης, μετράει πάρα πολύ η εικόνα και φυσικά να είναι έγκυρο το ρεπορτάζ. Χρειάζεται πολλή δουλειά, γιατί, αν δεν είναι έγκυρο, ο τηλεθεατής θα γυρίσει κανάλι. Ο μεγαλύτερος κριτής μας στην τηλεόραση είναι ο κόσμος»

Πότε ολοκληρώνεται η εκπομπή και ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου;

«Η εκπομπή θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο, πριν πάρει τη σκυτάλη ξανά ο Γιώργος Παπαδάκης. Για όσο διάστημα θα βρίσκομαι σε αυτή, θα είμαι και στο Δελτίο. Από εκεί και πέρα, έχει ο Θεός», λέει στο Mytv.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου