Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Αντίνοος Αλμπάνης: Η εξάρτηση που παλεύει να κόψει

Όπως όλοι, έτσι και ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει τα δικά του πάθη, με τα οποία παλεύει και θέλει ν’ απαλλαγεί από αυτά.

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για την εξάρτησή του και την προσπάθεια που κάνει προκειμένου να την κόψει.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου που σε λίγες μέρες ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία κάνοντας την αρχή από το Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική παράσταση, αλλά και για όσα αναζητά σε μία σχέση. Στα 36 του χρόνια ο Αντίνοος έχει εξελιχθεί από το παιδί που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Άγρια παιδιά» του Mega με την οποία έγινε ευρύτερα γνωστός. «Το άγριο παιδί πάντα ήταν ήρεμο. Δεν ήταν ποτέ τρελό. Ηρέμησε περισσότερο από ό,τι ήταν, μεγάλωσε, ωρίμασε, πατά γερά στα πόδια του και ξέρει τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει», είπε στην Real και συνέχισε: «Ο κατά φαντασίαν ασθενής του Μολιέρου μιλά για τη φιλοδοξία των ανθρώπων να αγκιστρώνονται πάνω σε εξαρτήσεις και να γίνονται δέσμιοι μιας κατάστασης που δεν τους πηγαίνει παρακάτω».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει την δική του εξάρτηση και την αποκάλυψε.

«Δυστυχώς έχω την εξάρτηση του τσιγάρου, είναι κάτι για το οποίο παλεύω και έχω μπει σε μια διαδικασία να το παλέψω, με σκοπό να το μειώσω και να το κόψω εντελώς» είπε στην Real.
 
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου