Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ariana Grande: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο κλαίει πολύ τελευταία

H Ariana Grande λατρεύει τους fans της κι εκείνοι της δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους, τόσο με τα σχόλιά τους στα social media, όσο και με τις αντιδράσεις τους όταν εκείνη βρίσκεται σε περιοδεία. 

Το show που τους παραδίδει κάθε φορά είναι από αυτά που αφήνουν
ιστορία στο είδος τους, με την τραγουδίστρια να είναι τόσο εντυπωσιακή που κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Η ίδια, όμως, πρόσφατα αποκάλυψε ότι στη Sweetener tour της κλαίει πολύ κι ο λόγος είναι κάτι που μπορείς να ταυτιστείς.





H Ariana Grande μίλησε μέσω ενός γράμματος στους fans της, με το οποίο αποκάλυψε τις δυσκολίες που περνάει και τον λόγο που κλαίει πολύ στην Sweetener περιοδεία της.




«Νιώθω τα πάντα πολύ έντονα και δεσμεύτηκα να κάνω αυτήν την περιοδεία κατά τη διάρκεια μία χρονικής περιόδου της ζωής μου που ακόμα επεξεργάζομαι πολλά… Οπότε, κάποιες φορές κλαίω πολύ!»


«Δεν ξέρω τι έχω κάνει και μου αξίζει να γνωρίζω τόσο αξιαγάπητες ψυχές κάθε βράδυ, να νιώθω τόση αγάπη, αλλά θέλω να ξέρετε ότι πραγματικά με βοηθάει να προχωρήσω. Το νιώθω. Το εκτιμώ. Κι όλους εσάς σας αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου