Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Έφυγε από τον Alpha και ανακοίνωσε ότι πήγε στον… ΣΚΑΪ! (φωτο & βιντεο)

Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha μετά από πολλά χρόνια και μόλις χθες ανακοίνωσε τη νέα τηλεοπτική στέγη.

Ο επί χρόνια συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Happy Day και το τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha!

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν… και ελπίζω να μείνουν. Σας αγαπώ όλους ιδιαίτερα… Σας ευχαριστώ πολύ για τα πέντε happy years χρόνια. Νιώθω ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha παρόλο που φεύγω. Από Σεπτέμβριο δε θα είμαστε μαζί…»!



Ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε ότι πλέον ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

«Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΑΪ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΑΪ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά…», έγραψε στην ανάρτησή του.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου