Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019

Ελένη Χατζίδου: Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της (φωτο)

Η Ελένη Χατζίδου διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της το πλευρό του Ετεοκλή Παύλου, αφού ετοιμάζονται να υποδεχτούν την κορούλα τους.

Το ζευγάρι που πραγματοποίησε προσφάτως τον πολιτικό του γάμο, παρευρέθηκε σε event και η κοιλίτσα της τραγουδίστριας έχει μεγαλώσει κι άλλο. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στο party του περιοδικού ΟΚ! και τα φωτογραφικά φλας άστραψαν.

Η Ελένη είναι πολλή χαρούμενη κι αυτό φαίνεται στο πρόσωπό της. Η ίδια φορώντας ένα ροζ αέρινο φόρεμα που αναδείκνυε την κοιλίτσα της ήταν πιο λαμπερή από ποτέ.

Ο σύζυγός της Ετεοκλής έχει κάθε λόγο να καμαρώνει για τη γυναίκα του, αφού όχι μόνο έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπό της, αλλά γιατί θα του χαρίσει ένα από τα σημαντικότερα δώρα σε μερικό καιρό.

Το όνομα που θα δώσουν στη μικρή τους είναι Δήμητρα-Μελίτα. Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή Παύλου και το Μελίτα το επέλεξαν επειδή τους αρέσει ως όνομα.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε την Ελένη μέσα στο ροζ φόρεμά της και την κοιλίτσα της να είναι αρκετά μεγάλη πια.πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου