Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019

Έχετε δει τον Κωνσταντίνο Αργυρό με μαγιό; (φωτο)

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να είναι... ταγμένος στην καλοκαιρινή διασκέδαση των Αθηναίων με τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όμως, ο ίδιος βρίσκει χρόνο και για την προσωπική του διασκέδαση! 

Ο τραγουδιστής δεν θα καταφέρει να φύγει για πολλές ημέρες διακοπών εκτός Αθήνας, όμως αυτό δεν δείχνει να τον πειράζει καθόλου αφού αυτή η επαφή με τον απλό κόσμο που σπεύδει να τον απολαύσει στις ερμηνείες του, είναι που του δίνει δύναμη να προχωρά!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν παραπονιέται. Είναι χαρούμενος για την αποθέωση που βιώνει από τους θαυμαστές του. Άλλωστε, έχει τη δυνατότητα στα μέσα της εβδομάδας να κάνει μικρές εξορμήσεις σε παραλίες για να απολαμβάνει και εκείνος τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σε μία τέτοια βρέθηκε πρόσφατα και μάλιστα πόζαρε με μαγιό. Φωτογραφία που ανέβασε λίγο αργότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram η οποία σε χρόνο ρεκόρ είχε συγκεντρώσει χιλιάδες likes.

Βλέπετε, δεν μας έχει συνηθίσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε τέτοιες... αποκαλυπτικές εμφανίσεις.

Δείτε τον παρακάτω στην gallery με μαγιό!


Μπορεί λόγω δουλειάς να μην καταφέρνει να φεύγει για πολλές μέρες μακριά από την Αθήνα, όμως το χαίρεται καθώς η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη στο πρόσωπό του.


Ο τραγουδιστής βρίσκεται στην καλύτερή του φάση.


Όμως, πού και πού κάνει τις μικρές του αποδράσεις και εκείνος.


 Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε με μαγιό και παραλίγο να... ρίξει το instagram.


Έχει... ταχθεί για την διασκέδαση του κόσμου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου