Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ο γιος του Μάρκος έχει γενέθλια (φωτο)

Ο γιος του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα είχε χθες γενέθλια και η ανάρτηση του γνωστου μπαμπά στο Instagram, μας συγκίνησε πολύ.

Ο περισσότερος κόσμος γνώρισε τον Γρηγόρη Γκουντάρα πριν χρόνια, στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Το χιούμορ αλλά και η τρυφερότητά
του τον έκαναν αμέσως να ξεχωρίσει και να μπει για τα καλά στις καρδιές μας .

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με την Νάταλι Κάκκαβα και αρεκτά συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά του με τη σύζυγό του και τους δύο γιους του, Οδυσσέα και Μάρκο.

Χθες, ο Μάρκος είχε γενέθλια και ο γνωστός μπαμπάς μοιράστηκε συναισθήματα και ευχές και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Τα τρυφερά λόγια του αλλά και οι φωτογραφίες που ανέβασε, μας συγκίνησαν πολύ!


Χθες, ο γιος του Γρηγόρη Γκουντάρα, Μάρκος, γιόρτασε τα πέμπτα του γενέθλια και ο τρυφερός μπαμπά μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες του γιου του και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

"Μικρό μου αστέρι Μάρκο Αγόρι μου γλυκό,θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που σαν σήμερα πριν 5 χρόνια σε έφερε στη ζωή μας. Κάνεις τις πιο ζεστές αγκαλιές,έχεις το πιο γάργαρο γέλιο του κόσμου, είσαι μεγάλος παιχταράς, αλλά και μεγάλος τσαντίλας. Σε λατρεύω για όλα αυτά και εκατομμύρια ακόμη που μας δίνεις καθημερινά...και εύχομαι να είσαι πάντα δίπλα στον αδελφό σου (και ας πλακώνεστε καθημερινά...)‼️ Να είσαι γερός και τυχερός,όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου."

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου