Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Η ανατρεπτική δήλωση της Μαρίας Μπεκατώρου! Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την επόμενη σεζόν! (φωτο)

Η Μαρία Μπεκατώρου ανήκει στην κατηγορία των πιο επιτυχημένων παρουσιαστριών της Ελληνικής τηλεόρασης.

Ήρεμη δύναμη με στόχο και δυνατή σκέψη, πάντα καταφέρνει ό, τι επιθυμεί.

Η Μαρία Μπεκατώρου έκλεισε την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφού τόσο το Still Standing όσο και το YFSF κατάφεραν να βρεθούν στις πρώτες θέσεις του τηλεοπτικού ανταγωνισμού.

Τι θα κάνει όμως την ερχόμενη σεζόν και τι αποκάλυψε η ίδια για τη νέα χρονιά;

Μιλώντας στο περιοδικό Down Town είπε: «εν μου αρέσουν οι αλλαγές, δεν τις θέλω. Δύσκολα μπαίνουν άνθρωποι στη ζωή μου. Και όσοι μπαίνουν, μένουν για πάντα. Και είμαι εκεί για εκείνους συνέχεια.

Και στενοχωριέμαι πολύ όταν γίνει κάτι μεταξύ μας. Με εξισορροπεί ο Αντώνης. Είναι κατά κάποιον τρόπο η φωνή της λογικής. Δεν λέει πολλά, λέει λίγα, μετρημένα λόγια και ουσιαστικά. Για αυτό τον αγαπώ τόσο πολύ, τον ερωτεύτηκα και είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Αν και φαίνεται ότι εγώ έχω περισσότερη διασημότητα, εκείνος είναι ο πιο δυνατός στη σχέση. Θα κάνουμε έναν μήνα σερί διακοπές και οπωσδήποτε θα πάμε στην Κεφαλονιά και στη Σύρο.

Ναι, τα κοιτάζω. Ο Αντώνης είναι Ταύρος με ωροσκόπο Παρθένο και εγώ Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο. Ρώτησα και μου είπαν ότι και η επόμενη θα είναι σούπερ χρόνια», δήλωσε.


Παραμένει στον Ant1
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου