Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Η Mαρέβα Μητσοτάκη, διακριτική και κομψή στην ορκωμοσία του συζύγου της, Κυριάκου Μητσοτάκη (βιντεο)

Δες τη φόρεσε η Πρώτη Κυρία της χώρας.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη και στο πλευρό του βρέθηκαν
οι δύο κόρες του, Σοφία και Δάφνη, ο γιος του Κωνσταντίνος και φυσικά η σύζυγός του, Μαρέβα . Η 52χρονη Πρώτη Κυρία έκανε ακόμα μία sophisticated εμφάνιση απολύτως κατάλληλη για αυτήν την τόσο σημαντική περίσταση,που μπορείς να τη δεις στο παρακάτω video.

Η κυρία Μητσοτάκη φόρεσε ένα λευκό κοστούμι, ένα loose χακί top, γυαλιά ηλίου Ray Ban και ένα ζευγάρι nude πέδιλα. Tο blazer της είχε ένα διακριτικό μπλε κέντημα σε αρχαιοελληνικό ύφος, στο μανίκι, λεπτομέρεια που πρόδιδε πως ήταν δικό της σχέδιο, από το fashion brand της. Zeus & Δione. Επίσημα η νέα Βουλή αρχίζει τις εργασίες της στις 17 Ιουλίου, με την ορκωμοσία των βουλευτών, ενώ στις 18 θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της Βουλής και στη συνέχεια θα γίνουν οι προγραμματικές δηλώσεις και θα ακολουθήσει η τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε και άλλες φορές την ευκαιρία να τη δούμε στο πλευρό του συζύγου της και να αναλύσουμε για ακόμα μία φορά το εκλεκτικό στυλ της.





πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου