Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Η Paris Hilton είναι στην Ελλάδα! (βιντεο)

Την Ελλάδα επισκέφτηκε, για ακόμα μία φορά η Paris Hilton.

Η διάσημη περσόνα, την οποία πολλοί θεωρούν το άτακτο κορίτσι της high society στην Αμερική βρίσκεται ήδη σε ελληνικό έδαφος και απολαμβάνει τις πρώτες ξέγνοιαστες στιγμές της με θέα το απέραντο γαλάζιο.



Η Paris Hilton, ξετρελαμένη με το υπέροχο τοπίο, ανήρτησε πολλά βίντεο με απίθανο φόντο στο Αιγαίο καθώς η ίδια απολαμβάνει τη θέα του πολυτελέστατου Cavo Tagoo στη Μύκονο.



Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η χρυσή κληρονόμος της αυτοκρατορίας των ξενοδοχείων Hilton επισκέπτεται το νησί των Ανέμων. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα συμπεριλάβει τη Μύκονο στις καλοκαιρινές της διακοπές καθώς είναι ένας προορισμός που η ίδια λατρεύει.



Άγνωστο παραμένει για ποιον άλλο λόγο μπορεί να ταξίδεψε μέχρι τη Μύκονο αλλά εμάς μας αρκεί πως είναι ανάμεσά μας και πως για ακόμα μία φορά μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media θα καταφέρει να «διαφημίσει» τις ομορφιές της χώρας μας. Όχι βέβαια πως χρειάζεται και πολλή προσπάθεια όταν πρόκειται για τη φυσική ομορφιά των νησιών μας αλλά τέλος πάντων...

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου