Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Josephine: «Μετά την τελευταία μου σχέση επέλεξα να μείνω μόνη»

Δεν είναι λίγες οι φορές που η προσωπική ζωή της Josephine έχει δει το φως της δημοσιότητας, κάτι που μπορεί να μην ενοχλεί την ίδια, αλλά, όπως εξηγεί ενοχλεί τους γύρω. 

«Τις πιο πολλές φορές ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου δεν είναι OK με αυτό ή δεν είναι εντ άξει η οικογένειά του. Εγώ το έχω συνηθίσει γιατί είναι η δουλειά και η πραγματικότητά μου.
Όταν όμως έχεις έναν άνθρωπο που δεν είναι συνηθισμένος να βλέπει τον εαυτό του στα περιοδικά, εκεί ξεκινούν τα προβλήματα. Δεν είναι κάτι που εγώ το θέλω, δηλαδή δεν θα πω ότι “Έκανα μια σχέση και ελάτε να με φωτογραφίσετε”, αλλά δεν θα αλλάξω και το πρόγραμμά μου.

Θα πάω για καφέ με τον σύντροφό μου, όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια. Δεν θα του πω “Να μην πάμε εκεί γιατί μπορεί να έχει παπαράτσι”. Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτό το τριπάκι».

Αυτή την περίοδο είναι μόνη της, έχοντας επιλέξει να αφιερωθεί στα επαγγελματικά της: «Μετά την τελευταία μου σχέση επέλεξα να μείνω μόνη για να βρω τον εαυτό μου. Αυτή, λοιπόν, είναι μια περίοδος που απολαμβάνω γιατί ανακαλύπτω τι συμβαίνει μέσα μου και… το έχω ρίξει στη δουλειά. Η προσωπική μου ζωή είναι σε δεύτερη μοίρα» δηλώνει και συνεχίζει γελώντας:

«Θυμάμαι όταν τελείωσα το σχολείο έλεγα με τη φίλη μου ότι έχουμε τρία χρόνια μπροστά μας για να γνωρίσουμε κάποιον και να παντρευτούμε. Μετά τα 23 λέγαμε ότι έχουμε δύο χρόνια… Τώρα έχουμε σταματήσει να το κάνουμε αυτό».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου