Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτή είναι η πραγματική σχέση που τη συνδέει με τον Λάμπρο Χούτο

Η Κατερίνα Δαλάκα ξαναπήγε στο Survivor και κατάφερε ν' αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια. 

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε τι θα κάνει τα χρήματα που πήρε από το παιχνίδι επιβίωσης, αν ισχύουν όσα γράφτηκαν για εκείνη και τον
Ατακάν, αλλά και το ποια είναι η πραγματική της σχέση με τον Λάμπρο Χούτο.

Υπάρχει κάποιο άτομο στο οποίο αφιερώνεις τη νίκη σου;

«Ναι. Στην οικογένεια μου και σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που με στήριξαν πέρσι και φέτος. Πότε πίστεψες ότι μπορεί όντως να είσαι π νικήτρια; Από την αρχή του παιχνιδιού μπήκα με αυτόν το στόχο. Βέβαια, από το να το κυνηγάς έως ότου αυτό γίνει πραγματικότητα, απέχει»

Βγαίνοντας από το προηγούμενο «Survivor», δήλωνες πως δεν θα το έκανες ξανά. Τι σε οδήγησε να αλλάξεις γνώμη;


Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε ποια η σχέση της με τον Λάμπρο Χούτο.

«Όντως, δεν είχα σκοπό να ξαναμπώ σε αυτήν τη διαδικασία. Όμως, ήταν μια πάρα πολύ καλή πρόταση αυτή που μου έγινε, η οποία, θεώρησα πως μόνο θετικά θα μπορούσε να επηρεάσει τη ζωή μου και για αυτό και τη δέχτηκα»

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο είδαμε να σε παραλαμβάνει ο Λάμπρος Χούτος. Ποια είναι η μεταξύ σας σχέση;

«Είναι ένας πολύ καλός μου φίλος και ταυτόχρονα διαχειρίζεται ως μάνατζερ μου τα πάντα»

Σου έδωσε κάποιες επιπλέον συμβουλές για το «Survivor»;

«Να είμαι ο εαυτός και πως είτε σε αγαπήσουν είτε σε μισήσουν καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου παρά να υποκρίνεσαι το παραμικρό. Περίμενε ότι αγωνιστικά θα ήμουν πολύ καλή, οπότε το μόνο που μου είπε ήταν αυτό»

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις με τα χρήματα;

«Μπήκα στο παιχνίδι καθαρά για να βοηθήσω την οικογένεια μου και από εκεί και πέρα αναλόγως πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου. Κάποια επένδυση, αλλά ακόμα δεν έχω σκεφτεί πάνω σε τι. Θα ήθελα να είναι κάτι που θα έχει να κάνει με κάποιο κομμάτι της ζωής μου, όχι απαραίτητα με τον αθλητισμό»

Πόσο διαφορετικός ήταν ο τελικός στην Τουρκία;

«Ήταν πολύ διαφορετικός, γιατί υπήρχαν πολύ λίγοι Έλληνες μέσα στο στάδιο, αλλά από την άλλη ήταν πολύ όμορφο, γιατί, παρόλο που δεν ήμασταν από την Τουρκία, οι Τούρκοι μας υποδέχτηκαν με πολλή αγάπη και χαρά»

Θεωρείς δίκαιη τη νίκη του Γιουσούφ;

«Φυσικά. 'Ηταν ο παίκτης που περίμενα ότι θα κερδίσει πριν καν βγει φιναλίστ. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και αγωνιστικά καλός και παρ' όλες τις δυσκολίες που περνούσε, προσπαθούσε να τις αντιμετωπίσει όλες με το χαρακτήρα του ακέραιο»

Δεν άλλαξε ως άνθρωπος. Για σένα ποια ήταν π μεγαλύτερη δυσκολία;

«Οι σχέσεις μεταξύ μας με δυσκόλεψαν πάρα πολύ φέτος. Λόγω χαρακτήρων ή όταν ενωθήκατε Έλληνες και Τούρκοι; Με την ελληνική πλευρά κυρίως υπήρχαν τα μαλώματα. Μετά δεν υπήρχαν μαλώματα»

Μπορούν να αντέξουν οι φιλίες που προκύπτουν από το παιχνίδι μετά; Εσύ έχεις κρατήσει φιλίες από το προηγούμενο;

«Ναι. Με αρκετά άτομα είμαστε φίλοι και αυτό στην ουσία αποδεικνύει ότι δεν είναι όλα επιφανειακά. Με την Εύη, με τη Μελίνα, με τον Τσίλη είμαστε ακόμα φίλοι»

Από αυτήν τη σεζόν;

«Ένιωσες κάποιον περισσότερο κοντά σου; Από αυτή, με τη Δήμητρα, την Αφροδίτη, τον Γιουσούφ, τον Ατακάν, τον Παναγιώτη. Σχολιάστηκε πολύ η σχέση που ανέπτυξες με τον Ατακάν»

Δήλωσες πως δεν υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ σας. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι βγήκε αυτό συμπέρασμα από το κοινό;

«Γιατί πάντα όταν βλέπουν μια κοπέλα με έναν άντρα να είναι κοντά, θεωρούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία. Για αυτόν το λόγο. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, γιατί έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες. Δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνω παρέα με τα αγόρια, γιατί μπορεί να υπάρξει πολύ βαθιά και αληθινή φιλία» αποκάλυψε στο 7μέρεςtv


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου