Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019

MasterChef: Κι όμως, ο Παντελής Βούρος αποκάλυψε αν έχει σχέση και αν είναι ερωτευμένος (φωτο)

Ο Παντελής Βούρος, ήταν ένας από τους πιο καλούς αλλά παράλληλα και πιο δημοφιλείς παίκτες του φετινού MasterChef.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το εάν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο
αλλά και για το αν έχει σχέση με κάποια κοπέλα.


 Ο Παντελής Βούρος ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του MasterChef.Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για όλα.


Αποκάλυψε μάλιστα και αν είναι ερωτευμένος.

Έχεις σχέση;

Είχα πριν το παιχνίδι. Όταν βγήκα το τελείωσα γιατί δεν μπορούσα να δώσω σε έναν άνθρωπο, μέσα σε μία σχέση εννοώ, πράγματα που θα έπρεπε να προσφέρω. Βγήκα πολύ πιεσμένος, έχω δύο εστιατόρια τα οποία «τρέχω» εγώ, έχω ευθύνες, βάρη, άγχη. Δεν είμαι σε θέση για σχέσεις και έρωτες. Κάποια στιγμή, όμως, θα ερωτευτώ.

Είπες ότι δεν είσαι υπέρμαχος της αποκλειστικότητας. Εννοούσες ότι είσαι φύσει άπιστος;

Όχι, εννοούσα ότι τώρα δεν μπορώ να αφοσιωθώ σε μία γυναίκα, με την έννοια ότι δεν είμαι έτοιμος για σχέση. Έχω πολλές υποχρεώσεις, όπως σου είπα. Από την άλλη, δεν μου αρέσει να ξοδεύομαι από εδώ κι από ‘κει, κι έτσι προτιμώ να εστιάσω στη δουλειά μου. Μία σχέση προϋποθέτει πράγματα που εγώ δεν μπορώ να προσφέρω, όπως ο χρόνος. Γενικά, όμως, είμαι πιστός ως άνθρωπος. Η σχέση θέλει μοίρασμα και υποχωρήσεις – κι εγώ δεν μπορώ να το κάνω τώρα.

Γιατί;

Γιατί είμαι «παρτάκιας». Και με αυτό εννοώ ότι, τη δεδομένη στιγμή, θέλω να εστιάσω στη δουλειά μου και μόνο. Θέλω να είμαι τίμιος και ειλικρινής, γι’ αυτό λέω ότι τώρα δεν είμαι έτοιμος για μία σχέση, είπε στο Down Town Κύπρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου