Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Μύκονος: Γνωστή δημοσιογράφος έπαιξε μπάσκετ με τον Γιάννη Αντετοκούμπο φορώντας τακούνια (βιντεο)

Κι όμως, στη Μύκονο, πριν από λίγες ημέρες συνέβη κι αυτό. Ποια δημοσιογράφος έπαιξε μπάσκετ φορώντας τακούνια, με τον Γιάννη Αντετοκούμπο;

Η δημοσιογράφος βρέθηκε σε γνωστό beach bar στην Παράγκα για λογαριασμό του Mykonos Live TV και πιο συγκεκριμένα για να καλύψει την φιλανθρωπική εκδήλωση Give N Rise του συλλόγου Ελπίδα όπου έδωσε το παρών ο MVP του φετινού NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Εκεί, παρά το γεγονός ότι φορούσε τακούνια, έπαιξε μπάσκετ με τον σούπερ σταρ των Μιλγουώκι Μπακς!

Η ρεπόρτερ του καναλιού λοιπόν, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, αν και δεν φορούσε τα κατάλληλα παπούτσια, δεν δίστασε να αποδεχτεί την πρόταση του παρουσιαστή του event Σάκη Τανιμανίδη και μπήκε στο παρκέ για μερικά σουτάκια εντυπωσιάζοντας τόσο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όσο και το κοινό που ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

«Είχα κάνει μια συνέντευξη λίγο πιο πριν στον Σάκη Τανιμανίδη και συζητούσαμε παράλληλα αν ξέρω να παίζω μπάλα. Τον ρώτησα κι εγώ αν ξέρει εκείνος και γι΄αυτό το λόγο με κάλεσε για να δείξω και τις ικανότητές μου. Και φυσικά όχι απλά έδειξα τις ικανότητες μου αλλά μπήκα και με τα τακούνια μου για να αποδείξω ότι και το γυναικείο φύλο μπορεί. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο μας έδειξε κάποια συστήματα και την τέταρτη φορά, επιτέλους, η μπάλα μπήκε!», μας δήλωσε αποκλειστικά.

Δείτε την γνωστή δημοσιογράφο να παίζει μπάσκετ με τα τακούνια στο βίντεο που ακολουθεί:



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου