Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

«Όταν «έφυγε» η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο και δεν το είχα πει σε κανέναν»

Με τη μητέρα του είχε μια ιδιαίτερη σχέση, καθώς μεγάλωσε μαζί της.

Με τον πατέρα του είχε τυπικές σχέσεις και τον έβλεπε δυο φορές τον χρόνο. Όταν η μητέρα το πέθανε, εκείνος έπαιζε σε θεατρική παράσταση και δεν το είχε αποκαλύψει στους συναδέλφους του.

Είχες να δεις τον μπαμπά σου από όταν ήσουν 2 ετών;

«Ναι, είχαμε μια μέση σχέση, δηλαδή 2-3 φορές το χρόνο τα λέγαμε, «γεια, τι κάνεις;», βγαίναμε έξω, τρώγαμε... μέχρι εκεί, δεν είχα πολλές σχέσεις με τον πατέρα μου. Μεγάλωσα με τη μητέρα και τον αδελφό μου. Η μητέρα μου δεν ξαναπαντρεύτηκε, άφησε τον εαυτό της για να μπορέσουμε να είμαστε εμείς καλά. «Έφυγε» πριν οπό 4 χρόνια και δεν το είχα πει σε κανέναν. Παίζαμε στο θέατρο τότε, αλλά δεν τους είχα πει τίποτα, μόνο στον Γιάννη Καπετάνιο το είχα πει, δεν το ήξερε κανείς άλλος. Δεν ανακοίνωσα σε κανέναν το θάνατο της μητέρας μου. Πέθανε, πήγα στην κηδεία, μετά πήγα κι έπαιξα στο θέατρο, χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα. Ήταν η ηρωίδα μου, της είχαν βγει τα μάτια, έραβε, πήγαινε για υπερωρίες. Από τις έξι το πρωί μέχρι τις οχτώ το απόγευμα. Μετά να μαγειρέψει για εμάς… πάρα πολύ δύσκολα»

Σου έλειψε ο πατέρας;

«Όχι, δεν μου έλειψε ο πατέρας, γιατί δεν άφησε η μάνα μου ποτέ να μου λείψει. Δεν το έχω καταλάβει αυτό που λένε και μαζί με τον αδελφό μου είμαστε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, γιατί έχω βαρεθεί να ακούω ότι κάποιοι δολοφόνοι, ναρκομανείς, είναι παιδιά χωρισμένων γονιών. Επίσης, έχω κρατήσει το επώνυμο μητέρας μου»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του.

Αποκάλυψε ότι κράτησε το επίθετο της μητέρας του.

Όταν εκείνη πέθανε, ο ηθοποιός δεν το ανακοίνωσε στους συναδέλφους του.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Ρωμανίδη.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου