Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Παγωτό γιαούρτι ροδάκινο

Υλικά

400 ml γιαούρτι χαμηλών λιπαρών

300 ml γάλα χαμηλών λιπαρών

150 γρ. ζάχαρη άχνη

2 βανίλιες

150 γρ ροδάκινα καθαρισμένα πολτοποιημένα πολύ καλά στο μούλτι

Εκτέλεση 

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, το γάλα, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για να λιώσει η ζάχαρη.

 Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ροδάκινα και τις βανίλιες.

Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μίγμα στον κάδο της παγωτομηχανής.

Μόλις το μίγμα μας έχει την κατάλληλη υφή, το βάζουμε σε ένα μπολ στην κατάψυξη και περιμένουμε τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σερβίρουμε.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου