Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Πάολα: Περιπέτεια για 1000 άτομα σε κέντρο όπου τραγουδούσε! Απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική ( φωτο & βιντεο)

Τη χθεσινή βραδιά θα τη θυμάται σίγουρα η Πάολα ως μία από τις πιο τρομακτικές της ζωής της αφού την ώρα που τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στο Δρέπανο Αχαΐας και ενώ έξω μαινόταν η κακοκαιρία, πλημμύρισαν τα πάντα και έπρεπε να φύγει, μαζί με τους περίπου 1000 θαμώνες του μαγαζιού.

Η βροχή έξω έπεφτε για περίπου τρεις ώρες με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει το ποτάμι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα, έτοιμο να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.

Οι 1000 και πλέον θαυμαστές της Πάολας που είχαν σπεύσει να την απολαύσουν στις ερμηνείες της διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να βγουν και να φύγουν και έτσι έπρεπε να καλέσουν την Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβιστούν.

Οι Αρχές, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών και έτσι τα αυτοκίνητα κατάφεραν να φύγουν από τον αυτοκινητόδρομο.

Κάποιοι από τους θαμώνες χρειάστηκε να φύγουν από το σημείο με λεωφορείο που επιστρατεύτηκε για να απεγκλωβιστεί ο κόσμος από το νυχτερινό κέντρο μιας και ο χείμαρρος έδειχνε έτοιμος να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι που λόγω της κακοκαιρίας και των δύσκολων συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα στο σημείο, εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο δεκάδες ακινητοποιημένα αυτοκίνητα από την ισχυρή νεροποντή στην περιοχή



Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το σημείο:





πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου