Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Σαββέρια Μαργιόλα: «Κάνω τα απολύτως απαραίτητα και θεωρώ τους άντρες πολύ τυχερούς» (φωτο)

Η Σαββέρια Μαργιόλα ξεκίνησε καλοκαιρινή περιοδεία με την μπάντα της, ενώ το τραγούδι της «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» έχει αυτή τη στιγμή 7 εκατομμύρια views.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της single «Θύτες και αθώοι».
Η ίδια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της σε πρώτο ενικό και αποκαλύπτει πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εκείνη.

Ένιωσες πραγματικά ευτυχισμένη;

«Όταν έμαθα ότι θα γίνω θεία για πρώτη φορά. Ήταν ένα πρωί όταν η αδερφή μου, που ζει μόνιμα στην Αμερική, μας ανακοίνωσε με μια φωτογραφία στην κοινή οικογενειακή ομάδα που έχουμε στο Viber ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Ανείπωτη χαρά!»

Μίλησες σε κάποιον επώνυμο που θαυμάζεις στον πληθυντικό;

«Πριν από λίγους μήνες βρέθηκα στη μουσική σκηνή Κύτταρο για να παρακολουθήσω την παράσταση του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Μετά το τέλος περίμενα να τον δω, για να του εκφράσω όλα όσα με έκανε να νιώσω. Του μίλησα για αρκετή ώρα –στον πληθυντικό, φυσικά–, είπαμε τα μουσικά μας νέα και αποχαιρετηθήκαμε με μια ζεστή αγκαλιά.»

Είδες μια ωραία ταινία;

«Τον χειμώνα, μια βραδιά με αγαπημένους φίλους, σε κεντρικό σινεμά της Αθήνας μια υπέροχη ταινία με θέμα τον φυλετικό ρατσισμό, Το Πράσινο Βιβλίο.»

Ακολούθησες κάποια tips ομορφιάς;

«Αρνούμαι! Κάνω τα απολύτως απαραίτητα και θεωρώ τους άντρες πολύ τυχερούς.»

Έκανες έναν ωραίο περίπατο;

«Την περασμένη Κυριακή, στην παραλία του Φαλήρου, παρέα με φίλους. Μία από τις αγαπημένες βόλτες που κάνω από παιδί. Με τον ήλιο και τη θάλασσα ηρεμώ, αδειάζει το μυαλό και αναγεννιέμαι.»

Ξενύχτησες με τις φίλες σου;

«Πριν από μερικές μέρες, στον Αστερίσκο στου Ψυρρή, ακούγοντας μια υπέροχη μπάντα, τους Bandallusia, και συνεχίσαμε στο αγαπημένο στέκι Αρχάγγελο. Μας βρήκε το ξημέρωμα…», λέει στο People

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου