Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Σοκ για την Πηγή Δεβετζή: Αυτοκτόνησε συγγενικό της πρόσωπο

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Πηγή Δεβετζή, αφού μια δυσάρεστη είδηση συγκλόνισε την Ολυμπιονίκη.

Η ολυμπιονίκης του τριπλούν βιώνει ένα θλιβερό γεγονός, καθώς ο 20χρονος ανιψιός της έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μία εβδομάδα.

O 20χρονος Φίλιππος ήταν το τρίτο παιδί της ξαδέρφης της, Πηγής Ζέφης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekefalonia.gr, ο Φίλιππος Θεοφιλάτος έδεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (4/7/2019) ένα καλώδιο στον λαιμό του και κρεμάστηκε από δέντρο έξω από το ξενοδοχείο του πατέρα του στην Κεφαλονιά.

Λίγες ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία, η μητέρα του αδικοχαμένου 20χρονου είχε αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο γιο της με ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα που είχε αγγίξει την ψυχή κάθε γονιού: «Λατρεμένο μου παιδί… Φίλιππέ μου… Αυτό το μόνιμα φωτεινό χαμόγελό σου και η απέραντη αγνή αγάπη που πρόσφερες σε όλους μένουν ανεξίτηλα και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω…».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Πηγή Δεβετζή είχε μιλήσει πρόσφατα με τον άτυχο 20χρονο και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, μιας και η μητέρα του κατάγεται από εκεί όπως άλλωστε και η ολυμπιονίκης.

Να σημειώσουμε ότι αυτό αποτελεί το τρίτο χτύπημα για την Πηγή Δεβετζή, καθώς ο θάνατος πολύ καλής της φίλης από τροχαίο αλλά και ο θάνατος του αγαπημένου της πατέρα το 2012 έχουν συγκλονίσει την Ολυμπιονίκη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου