Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

«Your Face sounds familiar»: Επιστρέφει τον Ιανουάριο στον ΑΝΤ1

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 παρουσίασε την Τρίτη 16/7/2019 μια γεύση από το καινούργιο του πρόγραμμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και αποκάλυψε ότι το ««Υour face sounds familiar»» επιστρέφει στου δέκτες μας.

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού Τζώρτζης Ποφάντης μίλησε στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε σε όλα όσα πρόκειται να δούμε τη νέα τηλεοπτική χρονιά από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Αφού λοιπόν αναφέρθηκε στα projects και τις σειρές του καναλιού, ανακοίνωσε με χαρά ότι το «YFSF» με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει από τον Ιανουάριο στη μικρή οθόνη.

«Τον Γενάρη επανακάμπτει η 6η σεζόν του show» ανέφερε ο Τζώρτζης Ποφάντης, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η τεχνολογία με την οποία εμπλουτίστηκε το show μιμήσεων του καναλιού συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην απήχηση που είχε στο τηλεοπτικό κοινό.

Για την παρουσιάστρια του project είπε χαρακτηριστικά: «Μας έδωσε πολύ ωραίες στιγμές η Μαρία Μπεκατώρου» ξεκαθαρίζοντας πως τόσο το «YFSF» όσο και το «Still Standing» συνεχίζουν κανονικά!

Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε στη σύσταση τις κριτικής επιτροπής του Κυριακάτικου show, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.

«Η κυριακάτικη οικογενειακή διασκέδαση θα είναι στον ΑΝΤ1» είπε με αισιοδοξία ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου