Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/7)

Πώς θα είναι η μέρα σου; 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να διατηρήσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου σε κάθε περίπτωση. Τα προβλήματα στην επιχείρησή σου ή την καριέρα σου είναι πιθανά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο καλύτερός σου φίλος, ένας συνάδελφος, ο  συνεργάτης ή το ταίρι σου θα σε αναγκάσει να είσαι προσεκτική στην κατανάλωση αλκοολούχων ποτών. Η τύχη είναι πιθανό να σου χαμογελάσει εάν είσαι αδέσμευτη! Μην κλείνεσαι μόνη σου στο σπίτι. Η ψυχαγωγία σε περιμένει, όπως και οι νέες γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σε οδηγήσουν σε νέες σχέσεις.

Ταύρος

Για εσένα αυτή η μέρα θα μοιάζει με «περιπέτεια», γεμάτη με δράσεις και συμπράξεις. Πιθανότατα δε, αυτές οι δράσεις να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να βρεις την από καιρό αμενόμενη απάντηση σε ένα σημαντικό ερώτημα, να υπάρξει μια αλληλεπίδραση με ένα άτομο κύρους, να έχεις ένα σημαντικό οικονομικό άνοιγμα ή μια επαγγελματική συνάντηση για μια δεύτερη απασχόληση. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, ορισμένες πτυχές ίσως να παραμείνουν στη σκιά… Εάν έχει υπάρξει πρόσφατα μια διαμάχη με το ταίρι σου, επίτρεψέ του λίγη περισυλλογή για να ηρεμήσει και να επανέλθει.

Δίδυμος

Δεν πρέπει να επιτρέψεις την αυτοπεποίθησή σου να υποσκελίσει τη λογική σου! Έχεις κάθε ευκαιρία να επιτύχεις τους στόχους που επιδιώκεις και οι οποίοι εμποδίζονται πεισματικά από διάφορα εμπόδια. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις που σχετίζονται με έγγραφα, διαπραγματεύσεις και συναλλαγές. Αυτή η μέρα ωστόσο μπορεί να σου προσφέρει μια πραγματικά μοναδική ή ακόμη και τρελή εμπειρία. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις να αφιερώσεις χρόνο στο άτομο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, παρά να διασκεδάσεις σε θορυβώδη και πολύβουα πάρτι.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει αρκετές νέες νίκες! Η επιτυχία σου μπορεί να αφορά επαγγελματικά θέματα. Υπάρχει μια πιθανότητα να αυξηθεί ο μισθός σου ή να πάρεις ένα μικρό μπόνους. Ίσως να είναι μια δύσκολη μέρα να κατανοήσεις τις προθέσεις των αγαπημένων σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένας από αυτούς να καταδικάσει τις ιδέες σου και να εκφράσει κριτική για τις ενέργειές σου. Μην βιαστείς να έρθεις σε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις. Σε γενικές γραμμές, η μέρα μπορεί να είναι διασκεδαστική.

Λέων

Αυτή η μέρα ίσως να σου φέρει επιτυχία σε προσωπικά θέματα. Εάν θέλεις να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για την ευτυχία της. Εάν είσαι δεσμευμένη συνιστάται να δώσεις λίγη περισσότερη προσοχή στο ταίρι σου, ιδίως εάν λαμβάνεις σχετικά μηνύματα από τον σύντροφό σου. Το απόγευμα ίσως να αισθανθείς την ανάγκη εκτόνωσης. Σκέψου κάποια δραστηριότητα που μπορεί να σου προσφέρει τη διέξοδο αυτή. Ωστόσο, απόφυγε ακραίες ενέργειες που ενέχουν ρίσκα, τις επαφές σου με αμφίβολης ποιότητας ανθρώπους, το έντονο φλερτ και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Παρθένος

Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις να επεκτείνεις σήμερα το φάσμα των στενών επαφών σου. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα ήταν κακό να αφήσεις νέους ανθρώπους να εισχωρήσουν στον κύκλο των στενών σχέσεων σου. Ίσως να ανακαλύψεις κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εάν είσαι αδέσμευτη, θα επωφεληθείς από το άνοιγμα σε ένα αθώο φλερτ. Ως προς τα υπόλοιπα ζητήματα που σε απασχολούν, προχώρησε με πυξίδα τη διαίσθησή σου. Εάν την εμπιστεύεσαι, θα σου δώσει το ακριβές στίγμα για το πότε και τι να πεις, ποια σημεία να επισκεφθείς, τι χρήματα να ξοδέψεις και αν αξίζει να δώσεις σε κάποιον μια ευκαιρία σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ζυγός

Σήμερα η καλή τύχη σου χαμογελά! Συνιστάται να αναλύσεις προσεκτικά τα σημάδια της μοίρας που είναι πιθανό να βρίσκονται παντού. Μπορείς να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου, αλλά μόνο όταν οι υποδείξεις που θα λάβεις από αυτήν δεν θα έρχονται σε αντίθεση με την κοινή λογική. Προς το τέλος της ημέρας συνιστάται να αποφύγεις να φορτιστείς υπερβολικά με ζητήματα που δεν είναι αμιγώς επαγγελματικά ή να εκτεθείς σε κινδύνους. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει στην μια περίπτωση σε απογοητεύσεις και στην άλλη σε τραυματισμούς στα κάτω άκρα.

Σκορπιός

Μια ευχάριστη νότα θα κυριαρχεί σήμερα! Οι τρέχουσες σκοτούρες θα ξεχαστούν εύκολα με αντάλλαγμα ένα ευχάριστο διάλειμμα. Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί εάν είναι προγραμματισμένες σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες προς υπογραφή. Το βράδυ υπάρχει η πιθανότητα για μια μικρή αδιαθεσία. Ίσως να οφείλεται στο άγχος που έχει συσσωρευτεί από την ημέρα. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποβάλεις από το πνεύμα και το σώμα την συναισθηματική φόρτιση.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα υπόσχεται να φέρει ένα παραγωγικό αποτέλεσμα! Συνιστάται να βρεις υποστηρικτές σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Λειτουργώντας σαν ομάδα υπάρχει η δυνατότητα να επιτευχθεί πολύ μεγαλύτερη πρόοδος στους στόχους σου. Η διασκέδαση είναι ευπρόσδεκτη μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών σου. Το βράδυ δεν αποκλείονται εκπλήξεις στον τομέα των συναισθηματικών σου, καθώς ένα άτομο που γνωρίζεις θα αφήσει υπονοούμενα που δεν θα περιμένεις.

Αιγόκερως

Ίσως σήμερα να βιώσεις την ανεμελιά! Ενδεχομένως να είσαι ευτυχισμένη με ένα νέο βιβλίο ή να βιώσεις την ευτυχία του να επιστρέφει στη ζωή σου μια μακροχρόνια χαμένη αγάπη. Ίσως να είσαι σε θέση να δημιουργήσεις μια λεπτή πνευματική επαφή με κάποιον από την οικογένειά σου. Όσον αφορά στην οικονομική πλευρά, ευχάριστα γεγονότα είναι πιθανά! Ωστόσο, δεν πρέπει να χάσεις τον έλεγχο στο μέτωπο των δαπανών.

Υδροχόος

Όλα βαίνουν καλώς στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή και αισθάνεσαι σε αρμονία με το Σύμπαν!  Το μόνο μελανό σημείο είναι ένα οικονομικό άνοιγμα που δεν μπορείς να καλύψεις, ίσως ένας λογαριασμός που δεν πληρώθηκε ή μια αγορά που δεν κατέστη δυνατό να γίνει. Η επιθετική συμπεριφορά σου ωστόσο έναντι εκείνων που είναι πιο αδύναμοι, λιγότερο επιτυχημένοι, μεγαλύτεροι ή νεότεροι σε ηλικία, δεν θα είναι ευπρόσδεκτη. Να είσαι σεμνή και φιλική με τους γύρω σου.

Ιχθείς

Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βρεις το εξιλαστήριο θύμα για τα χρονίζοντα προβλήματά σου. Οι αρνητικές σκέψεις το μόνο που θα καταφέρουν είναι να χαλάσουν τη μέρα σου. Ίσως να είναι καλύτερο να αναβάλλεις τις ευθύνες που σου αναλογούν σε πρόβλημα και δυσκολίες που αντιμετωπίζεις… Η σφαίρα των συναισθηματικών σου μπορεί να απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει ο κίνδυνος το ταίρι σου να ζηλέψει και δεν θα πρέπει να του δώσεις αφορμές…  Τα πειράματα επίσης με το στιλ σου, όπως μια αλλαγή χρώματος μαλλιών, ένα νέο κούρεμα ή ακόμη και η αλλαγή του χτενίσματος δεν συνιστώνται.

Αλίντα Κανάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου