Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/7)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Το προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα δεν θα πρέπει να βιαστείς για κανένα λόγο, άσχετα το πόσο πιεστική μπορεί να είναι η πραγματικότητα.
Εάν επιτρέψεις να σε κυριεύσει το άγχος, θα κάνεις λάθη που θα δυναμιτίσουν την επιτυχία των στόχων σου. Αν υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που θα πρέπει να διαχειριστείς, ξέχασε οτιδήποτε είναι δευτερεύουσας σημασίας. Πιθανά να περάσεις το βράδυ σου ανέλπιστα όμορφα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα υπόσχεται να σου φέρει συναισθηματική γαλήνη! Είναι πολύ πιθανό, ένα ζήτημα που δηλητηρίαζε τη σχέση σου, να εξαλειφθεί ως δια μαγείας. Προσπάθησε να μην χαλάσεις αυτήν τη μοναδική στιγμή με αβάσιμες υποψίες. Επικοινώνησε, χαμογέλασε και δημιούργησε νέους φίλους. Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να βρεις στην ομήγυρη σου ομοϊδεάτες ή δυνητικούς συνεργάτες. Ο μόνος περιορισμός είναι η κατάχρηση στο αλκοόλ, ειδικά αν αύριο έχεις ανειλημμένες υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα ίσως να χρειαστεί να περάσεις τη μέρα σου κάτω από άβολες συνθήκες. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σου που αντιμετωπίζει δυσκολίες, να κάνεις ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι μεγάλων αποστάσεων ή να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου με δυσάρεστα πράγματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι φίλοι σου ή η οικογένειά σου θα βοηθήσουν ενεργά στο να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα. Δεν πρέπει να απορρίψεις για κανένα λόγο τη διάθεσή τους για προσφορά και βοήθεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχεις να παλέψεις με εσωτερικές συγκρούσεις. Είναι κάτι που δεν σε ευχαριστεί και το αποφεύγεις, και κάπως έτσι θα κλείσεις και πάλι την πόρτα σε οτιδήποτε μπορεί να φέρει αλλαγές στη ζωή σου. Ίσως να έχεις την επιθυμία να απομονωθείς, να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική, να παραμείνεις σε μια κατάσταση περισυλλογής ή να ασχοληθείς με ένα χόμπι που παραμέλησες εδώ και πολύ καιρό.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει μεγάλες επιτυχίες, τόσο σε προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά θέματα! Η επιτυχία αυτή θα ενισχυθεί από την ικανότητα των ελιγμών σου σε ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες και από την προθυμία αλληλεπίδρασης με άλλους. Θα πρέπει όμως να αναλύσεις προσεκτικά την κατάσταση της υγείας σου! Αν υποψιάζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά, απόφυγε κάθε δραστηριότητα που μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Είναι πιθανόν ότι θα χρειαστεί να αναβάλλεις μια προγραμματισμένη εκδήλωση ή ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σου να αντιληφθείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και από την άμεση ανταπόκρισή σου. Υπάρχει μια πιθανότητα να υποσκελίσεις έναν από τους συναδέλφους σου, προκειμένου να καταλάβεις μια θέση ευθύνης. Είναι επίσης πιθανό, όλες οι ευχάριστες ειδήσεις της μέρας να επικεντρώνονται στον τομέα των οικονομικών σου. Δεν συνιστώνται ωστόσο δείγματα απληστίας, κυνισμού και εγωιστικές συμπεριφορές (αυτό μπορεί να σε αποξενώσει από πιθανούς συμμάχους). Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να είσαι ήρεμη, με μεγάλη δόση διπλωματίας, αποφεύγοντας περιττές ερωτήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Δεν συνιστάται να ξεκινήσεις σήμερα συζητήσεις ουσίας με άτομα που δεν γνωρίζεις τα κρυφά τους κίνητρα. Υπάρχει ο κίνδυνος, κάποιο ανέντιμο άτομο να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα του παρέχεις για να σε πλήξει. Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα ενός απρογραμμάτιστου ταξιδιού, το οποίο θα φέρει μια αντιφατική σειρά συναισθημάτων. Η κόπωση από το χρόνο που θα περάσεις στο τιμόνι είναι ένα ισχυρό ενδεχόμενο. Παράλληλα όμως, παρά τις απρόβλεπτες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις, μπορεί να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους και να κάνεις κάποιες χρήσιμες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

πάρχει έντονος ο κίνδυνος να προκύψει παρεξήγηση με έναν συνεργάτη σου ή μεγάλες δυσκολίες στην διαπραγμάτευση με έναν επιχειρηματικό εταίρο. Για να ξεπεράσεις με επιτυχία όλες τις αντιξοότητες, συνιστάται να δράσεις ήρεμα και να αποφύγεις την πίεση. Μην ξεγελιέσαι από τη υπόσχεση μεγάλων κερδών από κάποιο πρόσωπο ή οργανισμό. Μην κάνεις επίσης αγορές ειδών από δεύτερο χέρι! Υπάρχει έντονη πιθανότητα να υπάρχει σοβαρό ελάττωμα ή βλάβη στο αντικείμενο που θα αγοράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ πιθανό να απογειωθεί η φαντασία σου σήμερα, με δεκάδες ιδέες και εξαιρετική έμπνευση! Εκμεταλλεύσου σωστά τη στιγμή και προσάρμοσε αυτές τις σκέψεις και ιδέες, ώστε να φέρουν πρακτικά αποτελέσματα στη ζωή σου. Κατά τα άλλα θα περάσει χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα. Θα έχεις τον ελεύθερο χρόνο να φροντίσεις τον εαυτό σου και να απαλλάξεις τον προσωπικό σου χώρο από οτιδήποτε άχρηστο και περιττό. Ίσως να σου περάσει από το μυαλό να αγοράσεις ένα νέο έπιπλο ή να κάνετε μια μεγάλη επισκευή στο σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημερα ίσως να βιώσεις νέες ανησυχίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί βοήθεια ένα νεότερο ή μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος της οικογένειάς σου. Είναι πιθανό ότι θα υπάρξει ένα μικρό δίλημμα, που θα σου αποσπάσει την προσοχή από την ενεργό δράση. Μπορεί να χρειαστείς και εσύ ηθική στήριξη, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να επανέλθει η απαισιοδοξία σου και οι φοβίες σου και να κάνεις λάθη που θα σου στοιχίσουν. Ετοιμάσου ψυχολογικά για την επιτυχία, θυμήσου τις προηγούμενες νίκες σου και μην πανικοβάλλεσαι για κανέναν λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα σε έβλαπτε σήμερα να περάσεις από κόσκινο κάθε πρόσωπο, με το οποίο θα επικοινωνήσεις, ειδικά εάν δεν το γνωρίζεις καλά. Προσπάθησε να μελετήσεις όσο το δυνατόν πιο βαθιά και προσεκτικά την προσωπικότητα κάθε ατόμου, με το οποίο θα πρέπει να επικοινωνήσεις στενά. Η μέρα μπορεί ωστόσο να φέρει νέες προοπτικές για τις επαγγελματικές υποθέσεις σου! Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πιθανό να αυξήσεις γρήγορα τα κεφάλαιά σου, χρησιμοποιώντας μια πρωτότυπη ιδέα κάποιου άλλου. Προσπάθησε να ξεκουραστείς!

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να αναλάβεις σήμερα οποιαδήποτε ευθύνη, συμπεριλαμβανομένων δύσκολων project και πρωτοβουλιών που ενέχουν ρίσκα. Η μέρα υπόσχεται να εξελιχθεί υπό ομαλές συνθήκες, με ενέργεια και ένα περιβάλλον που θα υποστηρίξει ενεργά οποιεσδήποτε πρωτοβουλίες σου. Απόλυτη προτεραιότητά σου για τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα πρέπει να είναι η αναψυχή στο σπίτι ή η ρομαντική επικοινωνία με το σύντροφό σου.

Αλίντα Κανάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου