Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Brigitte Macron: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την πλαστική επέμβαση (φωτο)

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο έκανε τη Δευτέρα η Brigitte Macron, σύζυγος του Προέδρου της Γαλλίας, Emmanouel Macron!

Η 66χρονη πρώτη κυρία της Γαλλίας, ήταν στο πλευρό του συζύγου της όταν εκείνος υποδέχθηκε το Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν στη θερινή κατοικία των Γάλλων προέδρων στο  Fort de Bregancon.


Στις 16 Ιουλίου η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η οποία είναι κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της Emmanouel, φέρεται να πως υποβλήθηκε σε αισθητική πλαστική επέμβαση, συνολικής διάρκειας τριών ωρών, σε ιδιωτική κλινική στο Παρίσι.


Η συγκεκριμένη κλινική αποτελεί δημοφιλή επιλογή για πολλούς celebrities, σύμφωνα με την Daily Mail, αφού η μονάδα πλαστικής χειρουργικής που διαθέτει η ιδιωτική κλινική προσφέρει υπερσύγχρονες τεχνικές για την αναζωογόνηση του προσώπου.


Η κομψή κυρία Macron επέλεξε ένα γαλάζιο midi φόρεμα γνωστού οίκου και τα μαλλιά της όπως πάντα ξανθά καρέ πλαισίωναν το πρόσωπό της.


Σύμφωνα με το περιοδικό Closer η Brigitte Macron επισκέφθηκε τον χειρουργό στις 16 Ιουλίου και την επομένη πήγε στο νοσοκομείο συνοδεία τεσσάρων σωματοφυλάκων. «Η εγχείρηση εξελίχθηκε χωρίς πρόβλημα και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο το ίδιο βράδυ», ανέφεραν πηγές του περιοδικού.

Επεσήμαναν μάλιστα ότι επικεφαλής της επέμβασης ήταν ένας «επιφανής πλαστικός χειρουργός». Άλλες λεπτομέρειες για την επέμβαση ή το κόστος της δεν διέρρευσαν.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου