Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Γερμανίδες αστυνομικίνες τα πετάνε όλα και χορεύουν προκλητικά προκαλώντας εγκεφαλικά (βιντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τον προκλητικό χορό των γυναικών μέσα στο αστυνομικό τμήμα – «Είμαι κυρία αλλά χορεύω σαν πopνη» είναι το τραγούδι που συνοδεύει το βίντεο

Θραύση κάνει στο Διαδίκτυο το δίλεπτο βίντεο με τις δόκιμες αστυνομικίνες από τη Σαξονία να λικνίζονται στους ήχους της μουσικής αποκαλύπτοντας τα κάλλη τους.

Το βίντεο, όπου τα πρόσωπα των πρωταγωνιστριών είναι καλυμμένα με pixel, γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2018 στο αστυνομικό τμήμα του Bautzen στη Σαξονία, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «BILD».

Το βίντεο που έγινε viral

Μια καλλίπυγη δόκιμη μας υποδέχεται στην είσοδο του κτιρίου λέγοντας: «Είστε έτοιμοι για αυτό;».

Στη συνέχεια, ο φακός εισβάλλει στα γυναικεία αποδυτήρια κάνοντας ζουμ σε καλλίγραμμες Γερμανίδες που προσπαθούν να βάλουν την στολή τους. Μάλιστα, μία απ’ αυτές φοράει σορτσάκι και δυσκολεύεται να ανεβάσει το παντελόνι της με το φακό να απαθανατίζει την οπίσθια πλευρά της…

Μία άλλη κοπέλα, με γυρισμένη τη πλάτη στο φακό , βγάζει την μπλούζα της αποκαλύπτοντας το γαλάζιο αθλητικό σουτιέν της ενώ μία ξανθιά εκπαιδευόμενη απολαμβάνει μία μπανάνα. Άλλη κάνει βόλτες φορώντας ένα μπουρνούζι και μία πετσέτα στα μαλλιά.

Οι όμορφες αστυνομικίνες χορεύουν υπό τους ήχους του τραγουδιού της Fergie που λέει στο ρεφρέν:«Είμαι κυρία, αλλά χορεύω σαν πopνη»…



Διπλωματική η αντίδραση της αστυνομίας της Σαξονίας

Η αστυνομία της Σαξονίας αντέδρασε με διπλωματικό τρόπο στο βίντεο που κάνει το γύρο των ΜΜΕ.

«Οι γυναίκες είναι ευχαριστημένες απ΄ ότι φαίνεται στο ιδιωτικό βίντεο το οποίο έγινε γνωστό στο κοινό. Τέτοιες εικόνες μπορούν να προκαλέσουν διαφορετικές αντιδράσεις», γράφει στο Twitter η αστυνομική διεύθυνση της Σαξονίας.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Bild, o επικεφαλής της αστυνομίας της Σαξονίας, Χορστ Κρέτσμαρ λέει χαρακτηριστικά:

«Θα συζητήσουμε το περιεχόμενο του βίντεο. Η μετριοπάθεια και η αυτοσυγκράτηση θα πρέπει να παραμείνουν βασικές αρετές για τους επίδοξους αστυνομικούς ακόμα και σ’ έναν κόσμο των social media».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου