Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Γνώριζες ότι η ημερομηνία γέννησής σου δείχνει αν θα σου έρθουν χρήματα;

Δες πώς!

Είναι ο οικονομικός τομέας ο πιο ευνοϊκός για εσένα; Μάθε τι δείχνει η ημερομηνία γέννησής σου για τη σχέση σου με το χρήμα.
Έχεις τη δυνατότητα να κερδίζεις χρήματα, ό,τι και να κάνεις παραμένεις στην ίδια οικονομική κατάσταση, είσαι καλός/η στη διαχείρισή τους; Για να δεις κι εσύ τι δείχνει η ημερομηνία γέννησής σου για τη σχέση σου με τα χρήματα ακολούθησε το παρακάτω παράδειγμα.

Πχ: Έστω ότι γεννήθηκες 26 Σεπτεμβρίου 1967 (26/09/1967). Πρόσθεσε όλα τα ψηφία μαζί μέχρι να φτάσεις σε μονοψήφιο αριθμό. 2 + 6 + 9 + 1 + 9 + 6 + 7 = 40=> 4 + 0 = 4.

Μετά, διάβασε την ερμηνεία του Αριθμού που σου αντιστοιχεί:

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Πιθανότατα θα έχεις ένα οικονομικό αβαντάζ καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σου και ξεκινώντας καινούργια πράγματα θα καταφέρεις να κάνεις μια μικρή περιουσία. Δε σου αρέσει ούτε να σου χρωστούν, ούτε να χρωστάς. Ωστόσο, στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι τα χρήματα και η ευημερία σου θα προσελκύουν κοντά σου περισσότερα πρόσωπα από ό,τι ο χαρακτήρας σου, αυτός καθαυτός.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Τείνεις να βάζεις τις ανησυχίες και τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σου και ως εκ τούτου «ξοδεύεις» την «ενέργεια του χρήματος» για αυτούς αντί για σένα. Είσαι τόσο γενναιόδωρος/η, στο σημείο που να θεωρείται ελάττωμα. Θα συναντάς απογοητεύσεις και καθυστερήσεις, κυρίως σε επιχειρήσεις και χρηματοδοτήσεις. Επειδή ταυτόχρονα αγαπάς την πολυτέλεια, μπορεί να δανείζεσαι και να αυξάνεις το χρέος σου.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Ο αριθμός 3 θεωρείται τυχερός για να προσελκύσεις χρήματα. Ωστόσο, χαρακτηριστικό του είναι ότι όσο πιο εύκολα σου έρχονται, άλλο τόσο τα σπαταλάς, άρα δεν αποταμιεύεις καθόλου. Όμως, αν «στριμωχτείς», πάντα θα υπάρχει κάποιος να σε «ξελασπώσει» και να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και κάτι θα γίνεται ώστε να εξοφλείς τα χρέη σου στο ακέραιο.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Πρέπει να εργαστείς πολύ σκληρά για κάθε ευρώ που βγάζεις μιας και ο αριθμός 4 δείχνει επίπονη εργασία και «οικοδόμηση βάσεων». Τα χρήματα δε θα έρθουν εύκολα ενώ είναι πιθανό στη νεαρή σου ηλικία να ήσουν πολύ φτωχός/η. Με αφοσίωση, πειθαρχία και προνοητικότητα είναι πιθανό να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσω κάποιων επενδύσεων.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Είσαι καλός/η στις επιχειρήσεις και σε θέση να ευδοκιμήσεις εφ’ όσον παραμείνεις εστιασμένος/η, οργανωμένος/η και στα πλαίσια του προϋπολογισμού σου. Είσαι φιλάνθρωπος/η και ως εργοδότης/α, αντιμετωπίζεις άψογα τους υπαλλήλους σου. Θεωρείς ότι τα χρήματα δίνονται από το σύμπαν για καλό, γι’ αυτό συχνά ανταμείβεσαι για τη θετική στάση και τις πράξεις σου με περισσότερα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Ο 6 είναι ο αριθμός της «αφθονίας» κι είναι συχνό φαινόμενο οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτόν να κληρονομούν από την οικογένειά τους χρήματα και ακίνητα. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου συνήθως το πετυχαίνεις, αφού έχεις και τις ανάλογες βοήθειες. Μπορεί να μην αποκτήσεις αμύθητα πλούτη αλλά σίγουρα θα έχεις μια ευκατάστατη ζωή.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Είσαι επιρρεπής σε οικονομικές προκλήσεις λόγω της εκκεντρότητας του αριθμού 7. Θα έχεις ευημερία, όμως δεν θα κυνηγήσεις τα χρήματα. Είναι πιο πιθανό πάντως να σου έρθουν και μάλιστα να γίνεις πλούσιος/α από μια πρωτότυπη ή πολύ παράτολμη ιδέα. Το μειονέκτημα ή αρνητικό γνώρισμα του αριθμού αυτού είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιήσεις τα λεφτά για ανήθικους σκοπούς.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Ο αριθμός 8 συμβολίζει μεγάλο πλούτο από τη μία πλευρά, αλλά και ακραίες απώλειες από την άλλη. Το μήνυμά του είναι ότι «θα πρέπει να ξοδεύεις χρήματα για να σου έρθουν πάλι», οπότε όσες φορές επιχειρήσεις να αποταμιεύσεις, θα σου συμβαίνει κάτι και θα τα χάνεις. Έχει παρατηρηθεί επίσης ότι τα άτομα που ανήκουν στο 8 να κάνουν αρκετά έξοδα προκειμένου να διατηρήσουν έναν ακριβό τρόπο ζωής.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Προσελκύεις εύκολα και αβίαστα το χρήμα και πολλοί θεωρούν ότι έχεις το «άγγιγμα του Μίδα». Όμως, ο αριθμός 9 δηλώνει και τον «ανθρωπισμό» και λόγω αυτού του χαρακτηριστικού, οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτόν, συχνά δεν κρατούν όλα τα πλούτη για τον εαυτό τους αλλά τα μοιράζουν απλόχερα με διάφορες φιλανθρωπίες. Ωστόσο, δεν πρόκειται να τους τελειώσουν ποτ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου