Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Η εμφάνιση διάσημης σταρ του εξωτερικού στη Μύκονο που συζητήθηκε όσο καμία άλλη! (φωτο)

Έμαθε ότι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο τα πάντα είναι... τέλεια και είπε να περάσει μέρος των διακοπών της στο νησί των Ανέμων, καταφέρνοντας να προσελκύσει τους φωτογραφικούς φακούς..

Σε αντίθεση με άλλες διάσημες αφίξεις στη χώρα μας από την αρχή του καλοκαιριού, οι οποίες συναγωνίζονταν στο ποια θα φορούσε το πιο καυτό και αποκαλυπτικό μαγιό για να εντυπωσιάσει και να φιγουράρει στα περιοδικά και τις εφημερίδες ανά τον κόσμο, η εν λόγω κυρία δεν έδειξε να ασχολείται και πολύ με το σεξαπίλ της.

Το αντίθετο μάλλον έκανε αφού ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε όχι και τόσο κολακευτικές πόζες.

Πάντως, έδειξε να απολαμβάνει τις θαλάσσιες βόλτες της με τζετ σκι, με το οποίο κατάφερε να επισκεφθεί και δυσπρόσιτες παραλίες ή βραχονησίδες κοντά στη Μύκονο που είναι ακατοίκητες.

Δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με έναν φίλο της, ο οποίος τη συνόδευε σχεδόν παντού. Η διάσημη βρετανίδα σταρ της τηλεόρασης, έδειξε να χαίρεται κάθε στιγμή της στις διακοπές αλά ελληνικά που επέλεξε να κάνει, επιζητώντας να φορτίσει τις μπαταρίες της πριν ριχθεί και πάλι στη δουλειά μιας και σε λίγες μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα του νέου πολλά υποσχόμενου ριάλιτι σόου όπου θα πρωταγωνιστεί.

Δείτε στην gallery για ποια πρόκειται...

Ο λόγος για την Gemma Collins, τη βασίλισσα των ριάλιτι, όπως την αποκαλούν στην πατρίδα της, τη Μεγάλη Βρετανία.









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου