Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 04/08

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου

ΚΡΙΟΣ ♈ 

Ο Δίας στον 9ο ηλιακό οίκο σου δίνει έναν εξαιρετικά αισιόδοξο τόνο στην ζωή σου, φέρνοντας περισσότερα χαμόγελα! Επιπλέον μια είδηση που παίρνεις ανεβάζει την ψυχολογία σου στα ύψη, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια κι οι εκδρομές, οπότε αν έχεις «πήξει» δεν έχεις παρά να βγεις έξω.

Παράλληλα όμως, με την Αφροδίτη στον Λέοντα να απαιτεί ρεαλισμό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου καλείσαι να πάρεις μια «μετρημένη» θέση απέναντι σε ότι σε απασχολεί, αποφεύγοντας κόντρες, που απλά θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Ίσως πάλι να πάρεις μια στενοχώρια από αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνει έξτρα παροχές και έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες κι επειδή  με την τύχη που έχεις όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε απλά μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι.

Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να διασκεδάσεις. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα δεν σου κάνει όλα τα… χατίρια σε οικογενειακά ζητήματα αλλά εσύ κάνε υπομονή αφού δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να χαλάσουν οι καρδιές σας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σύμπαν σε καλεί να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες φοβόσουν ή πίστευες ότι δεν θα τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, κάτι που θα διαπιστώσεις να συμβαίνει τόσο στα μεγάλα όσο και τα μικρότερα ζητήματα που σε απασχολούν.

Επιπλέον, ο Δίας απέναντί σου ευνοεί τόσο την κοινωνική ζωή, όσο και τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση μην διστάσεις να την αποδεχθείς. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα δεν σε αφήνει να χαρείς όσο θα ήθελες εκδρομές κι εξόδους κι είναι σκόπιμο να… κόψεις κάτι από τον ενθουσιασμό σου!.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου φέρνει θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από άγχη και σκοτούρες, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα από όσο υπολόγιζες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να «τα φορτώσεις όλα στον κόκορα»!

Επιπλέον, αν προβληματίζεσαι για ένα θέμα υγείας, θα έχεις τις βοήθειες ή την περίθαλψη που χρειάζεσαι. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Λέοντα διανύει φάση… λιτότητας κι ένα αναγκαίο έξοδο, μπορεί να σε «προσγειώσει» στην πραγματικότητα, ίσως όμως να κερδίσεις ή να «ισοφαρίσεις» με μια πώληση.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου, σου προσφέρει πολλές και νέες ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή, η οποία μετατρέπεται σε πεδίο χαράς και διασκέδασης, αρκεί βέβαια να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Αν μάλιστα προκαλέσεις την τύχη σου, ακόμα καλύτερα για σένα!

Επιπλέον, μπορεί να μυηθείς σε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από αγαπημένο σου πρόσωπο.. Παράλληλα όμως, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να «δοκιμάζεται» από τον Κρόνο, μια αισθητική παρέμβασή σου κινδυνεύει να αποτύχει ή να έχει πολύ φτωχά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει αρκετά τυχερό και τείνει να αλλάξει προς το θετικό κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αρκεί βέβαια κι εσύ να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Αν μάλιστα τολμήσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου προς τα εμπρός.

Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα κληροδότημα ή να «γεμίσεις» τον χώρο σου με νέα αποκτήματα! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα επηρεάζεται από τον Κρόνο και σε καλεί να είσαι ακόμη πιο προσεκτικός/η σε ζητήματα υγείας ή διατροφής

ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία στον 3ο ηλιακό οίκο σου είναι το ίδιο εύκολο να αποκτήσεις συσκευές ή αξεσουάρ που απλουστεύουν την καθημερινότητά σου, όσο και το να κάνεις αχρείαστες και υπερβολικές επιλογές. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προκύψει ένα ταξίδι ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.

Παράλληλα όμως με την Αφροδίτη στον Λέοντα να επηρεάζεται από τον Κρόνο, ένα προσωπικό θέμα σου μπορεί να πάρει μια δύσκολη τροπή ή απλά να πλήξεις σε μια εκδήλωση, που δεν θα δικαιώσει τις προσδοκίες σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορείς να βρεις τις δέουσες λύσεις σε προβλήματα άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου τείνει να αλλάξει προς το καλύτερο τα οικονομικό καθεστώς σου κι αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς, θα πρέπει να είσαι ανοικτός/η και σε πρακτικές που δεν είναι κατ’ ανάγκη ποιοτικές αλλά έχουν χρήμα. Επιπλέον αν επιθυμείς να αποκτήσεις κάτι, εξέτασε και το ενδεχόμενο να σου το… χαρίσουν!

Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλεί να κρατήσεις τους τύπους σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεσή σου, αφού η επίδειξη «χαλαρότητας» από την πλευρά σου, απειλεί να χαλάσει την καλή εικόνα που έχεις δημιουργήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Δία στο ζώδιό σου να κάνει αισθητή την εμφάνισή του, θα βρεις πολλές αφορμές για να εκφραστείς και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και «τυχερές» εξελίξεις. Καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα κι όχι να αρκεστείς μόνον σε σόου και γλέντια, ούτε να υπόσχεσαι πράγματα που ξέρεις πως δεν θα γίνουν!

Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Λέοντα να μην είναι στις καλές της, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι, ενώ στις μετακινήσεις και τις επαφές σου είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς ή να πλήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να ελπίζεις σε μια κρυφή βοήθεια ή προστασία, ενώ στα εργασιακά σου θα δεις κάποια πράγματα να εξελίσσονται υπέρ σου, ακόμη και στην περίπτωση που θα κάνεις μια «χοντρή» επιπολαιότητα. Ενδέχεται βέβαια να γίνουν και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που θα δημιουργήσουν πολύ κακό για το τίποτα.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη να σου ζητά «φόρο», θα σου ζητηθεί  να αναλάβεις και κάποιες οικονομικές ευθύνες που δεν είναι δικές σου κι εδώ θα χρειαστεί να πεις και… κανένα όχι ή να απαιτήσεις να αναλάβουν κι οι άλλοι τις ευθύνες τους

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διευρύνεις την κοινωνική δράση και παρουσία σου, με μόνη προϋπόθεση το να μην «χαθείς» σε πολλαπλές επιλογές που βρίσκονται στην διάθεσή σου. Επιπλέον, ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει κοντά σε άτομα ή κύκλους που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε προωθήσουν ή να σε απαλλάξουν από βάσανα που σε ταλαιπωρούν, ενώ δεν θα λείψουν και οι παροχές ή τα δώρα.

Παράλληλα βέβαια με την Αφροδίτη απέναντί σου να μη… χαίρεται και τόσο, καλείσαι πρωτίστως να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου, χωρίς πολλούς… ενθουσιασμούς!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σου είναι θετικές κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου θα έχεις σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία για να το υλοποιήσεις, πιθανότατα μάλιστα και με την συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου ή κάποιων άλλων που διαθέτουν τα μέσα.

Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς περαιτέρω βλέψεις. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Λέοντα δεν επιτρέπει «ατασθαλίες» σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, φρόντισε και για την δική τους ευεξία.

Γιάννη Ριζόπουλο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου