Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 05/08

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου

Έχουν και οι… άλλοι τις απαιτήσεις τους!

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με συνεργάτες και ανταγωνιστές, με τους ρόλους τους όμως να αλλάζουν, αφού ο σύμμαχος του «τώρα» μπορεί να γίνει ο αντίπαλος του «μετά»! Σε κάθε περίπτωση πάντως θα χρειαστεί προσπάθεια για «να φέρεις με τα νερά σου» άτομα που έχουν τις αντιρρήσεις τους αλλά και να συγκρατήσεις τα δικά σου εγωιστικά «θέλω», κάτι… κομματάκι δύσκολο, αφού με τον Άρη στον Λέοντα, δεν «σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου»! Επιπλέον, το θερμό ενδιαφέρον σου για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα εκληφθεί ως παρέμβαση στα προσωπικά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης εξακολουθεί να κάνει… σαματά στον χώρο σου και σε ωθεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Ίσως μάλιστα να γίνουν και έκτακτες εργασίες, που θα σε κουράσουν ή θα σε αναστατώσουν μεν αλλά θα σε αποζημιώσουν με το αποτέλεσμά τους. Επιπλέον όμως μπορεί να προκύψει και μια έντονη διαμάχη, είτε για ένα περιουσιακό ζήτημα, είτε με κάποιον οικείο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια αστάθεια στην δουλειά αλλά και την υγεία σου, καλό είναι λοιπόν να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία ή την διατροφή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στον Λέοντα να σε έχει στο… τρέξιμο μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει άμεσα, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητές σου για ένα σούπερ ταξίδι, που θα σε βοηθήσει να «ξεδώσεις», πρόσεξε ωστόσο μήπως «στουκάρεις». Επιπλέον, μπορεί να ενταχθείς σε ένα πρόγραμμα εντατικών σπουδών ή να μάθεις μια τεχνική. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό να ανοίγει την βεντάλια των επιλογών σου σε παρέες αλλά και… μεμονωμένα πρόσωπα, το ζητούμενο είναι να καταλήξεις κάποια στιγμή στο «κύριο πιάτο» και να μην περάσεις την ημέρα σου με διαρκή «τσιμπολογήματα» και μόνον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μεταβολές και μια γενική κινητικότητα γύρω από θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι είναι πιθανό ο χώρος σου να γίνει «κέντρο διερχομένων» ή να μεταβείς εσύ σε μια άλλη «έδρα», σίγουρα όμως θα υπάρξουν και αντιδράσεις ή συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να επιληφθείς δυναμικά κάποιων οικονομικών θεμάτων, ίσως μάλιστα να φερθείς σχετικά πιο ριψοκίνδυνα από όσο συνηθίζεις. Επιπλέον φαίνεται πως θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς δυναμικά για την ρύθμιση μιας υπόθεσής σου.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στο ζώδιό σου συνεχίζει το… έπος του και σε ωθεί να ακολουθήσεις τις εμπνεύσεις σου και να τολμήσεις «το κάτι παραπάνω», αφού το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Ωστόσο, μην θέτεις μακροπρόθεσμους στόχους κι ότι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα για να εκμεταλλευτείς την δυναμική της στιγμής! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό να πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, εκείνο που… δεν πρέπει να κάνεις είναι το να παρασύρεσαι σε διαδοχικά πήγαινε-έλα ή σε συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων», που πρακτικά «τρώνε» τον χρόνο σου, χωρίς κάτι το ουσιώδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα σε περνάει από διαδοχικές φάσεις εντατικής εργασίας και… απραξίας, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί κι ένα θέμα υγείας που θα σε «καθηλώσει» προσωρινά. Επιπλέον, σε ωθεί να δικτυωθείς παρασκηνιακά με τα κατάλληλα πρόσωπα, την ίδια στιγμή όμως, θα υπάρξει και κάποιος/α που θα θελήσει να «σου σκάψει τον λάκκο»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια αστάθεια στις επιθυμίες και τα οικονομικά σου, κάτι που από την μια πλευρά θα σε βάλει να «τρέχεις» για να καλύψεις έκτακτες ανάγκες, από την άλλη όμως θα σου δώσει και έξτρα εισοδήματα ή κέρδη.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματά σου και πέρα από όλα τα άλλα, αναδεικνύει τον συνθετικό ή συμβιβαστικό ρόλο σου σε υποθέσεις όπου δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα δυσκολεύονται να «τα βρουν» μεταξύ τους. Ανάλογη θα είναι και η συνεισφορά σου στον συγκερασμό αντίθετων τάσεων, σε δημιουργικό επίπεδο, όλα αυτά όμως δεν θα γίνουν εύκολα αφού με τον Άρη στον Λέοντα, οι αντιπαραθέσεις μεταξύ φίλων ή ομοϊδεατών έχουν τον πρώτο λόγο αλλά τελικά να που… ξεπροβάλλει και μια νέα φιλία που θα σε συναρπάσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα σε παροτρύνει να ξεπεράσεις «κολλήματα» και ταμπού και να δράσεις αποφασιστικά πετυχαίνοντας τελικά να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση. Το πρόβλημα βέβαια είναι πως δύσκολα θα βρεις συμμάχους σε αυτήν σου την προσπάθεια και μάλλον πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος/η σου. Ίσως μάλιστα να κοντραριστείς με κάποιον «ισχυρό» Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό θα σου φέρει μια σημαντική εκμυστήρευση ή ένα «προφητικό» όνειρο, επιπλέον όμως είναι σκόπιμο να μην αμελήσεις ζητήματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών, ενώ γενικότερα απελευθερώνει την έκφρασή σου και σε φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια σου. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο, η θέρμη με την οποία υπερασπίζεσαι πρόσωπα και πράγματα θα πυροδοτήσει διαμάχες, που θα μπορούσαν να φτάσουν και μέχρι τις δικαστικές αίθουσες. Επιπλέον, γίνε πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σου γνωρίζει «κόσμο και κοσμάκη», ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο ή ένας συλλογικός φορέας να αποδειχθεί άμεσα ένα πολύ καλό «χαρτί» για τις επιδιώξεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως μάλιστα να σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον, μέσα από αμοιβαίες εξυπηρετήσεις θα πετύχεις στόχους που οι δυνάμεις σου δεν αρκούσαν για να τους κατακτήσεις κι εδώ θα «λάμψει» ο ρεαλισμός σου! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα κέρδη και οφέλη κι αν έχεις ανοικτό κάποιο θέμα στα οικονομικά σου, το πιθανότερο είναι να καλύψεις το πλάνο σου και να σου μείνει και περίσσευμα, ίσως όμως να υπάρξουν και επιθετικές κινήσεις σε βάρος των κεκτημένων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε… συνέχεια της πίεσης που σου ασκεί ο Άρης απέναντί σου, καλείσαι να διαχειριστείς έντονες καταστάσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου κι επειδή δεν… αντέχεις πλέον τους περιορισμούς, το πιθανότερο είναι να «τα σπάσεις» με όσους/ες αντιμάχονται την ανεξαρτησία σου, επιλέγοντας κάτι νέο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να μάθεις πολλά και σε καλεί να δικτυωθείς, αφού οι γνωριμίες σου θα συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φαίνεται μάλιστα να διευρύνεις τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου και το μορφωτικό σου επίπεδο, ενώ επίκειται κι ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Λέοντα επιταχύνει τις εξελίξεις στα εργασιακά σου και μπορείς να τον αξιοποιήσεις μέσα από την διεκπεραίωση ενός μάλλον τολμηρού εγχειρήματος. Είναι πιθανό ωστόσο να προκύψουν και ανταγωνισμοί με άτομα που έχουν εγωιστικά κίνητρα. Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα σύντομο σε διάρκεια αλλά σχετικά οξύ θέμα υγείας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό δρομολογεί μεταβολές στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως εκτός από τα «έξοδα παραστάσεως» που θα προκύψουν, θα πάρεις και βοήθειες που θα σε διευκολύνουν. Μπορείς ακόμη να δανειστείς με καλούς όρους.

Γιάννης Ριζόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου