Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/08

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο Άρης στον Λέοντα φέρνει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου μόνον στα ερωτικά, αφού υπάρχουν ενδιαφέροντα που μπορούν να σε «γεμίσουν» το ίδιο. Αν πάλι είσαι γονιός αξιοποίησε την συγκυρία για να πεις αλήθειες με το παιδί σου.
Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις και να «ξεσκάσεις», ενώ μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αναβαθμίσεις τα μέσα επικοινωνίας σου. Ανάλογα ενθαρρυντικά πηγαίνουν και τα προσωπικά σου, ενώ αν περιμένεις μια νομική εξέλιξη θα αποβεί υπέρ σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον Λέοντα θα σου δοθεί η αφορμή για να επανεξετάσεις οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα, έστω κι αν κάποιος/α… διαφωνεί έντονα!. Ίσως πάλι να γίνουν μετατροπές στο σπίτι σου ή να αλλάξεις τόπο διαμονής, πρόσεξε ωστόσο αφού ο κίνδυνος ενός ατυχήματος στον χώρο σου είναι αυξημένος. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σηματοδοτεί μια βελτίωση στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να πετύχεις μια χρηματοδότηση, που θα σου λύσει τα χέρια Επιπλέον, αν θέλεις κάτι πολύ, τότε… ζήτα το και θα πέσει σαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Λέοντα φέρνει διαρκείς προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, συμβάλλοντας στο «άνοιγμα» του μυαλού σου -ίσως και την συμμετοχή σου σε έναν εντατικό κύκλο επιμόρφωσης- θα προκαλέσει ωστόσο και κάποιους έντονους διαξιφισμούς με «αντιφρονούντες». Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επωφελούς συνεργασίας, ενώ σου προσθέτει αρκετούς «πόντους» και στην κοινωνική σου παρουσία, ίσως μάλιστα να «δανειστείς» την λάμψη ή την επιτυχία κάποιων που διατηρούν στενές σχέσεις μαζί σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις κάτι φιλόδοξο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα σε παρακινεί να αποκτήσεις «εδώ και τώρα» αυτά που επιθυμείς, ίσως μάλιστα να κερδίσεις κάτι που διεκδικούν πολλοί, ενώ αν ψάχνεις για δανειστές ή εγγυητές θα τους βρεις. Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και σε κάποια «αρπακτικά» που εποφθαλμιούν τα κεκτημένα σου! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει μια αισθητή βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου, ενώ αν το θέλεις μπορεί να αποκτήσεις την συντροφιά ενός pet! Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις, έστω κι αν σου κοστίσουν κάτι παραπάνω.

ΛΕΩΝ ♌ 

Με τον Άρη στο ζώδιο σου, μπορείς να επιδιώξεις και να πετύχεις το καλύτερο για σένα, άμεσα και γρήγορα, τολμώντας εκεί που οι άλλοι διστάζουν κι όποιο ρίσκο πάρεις θα σου βγει. Επιπλέον φαίνεται να είσαι κοντά σε μια μεγάλη επίδοση, από την άλλη πλευρά όμως δεν πρέπει να παίζεις με την φωτιά, μεταφορικά και κυριολεκτικά! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο , ενώ θέλει κι εσένα στην… σκηνή ή στο πάλκο! Φαίνεται μάλιστα πως η τύχη σου «τα σπάει» και μπορεί να δικαιωθείς σε πολλές από τις επιλογές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρασκήνιο αλλά πέρα από τα «ξεμπροστιάσματα» που θα γίνουν, είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις και δικά σου απωθημένα. Επιπλέον όμως μια ενόχληση στην υγεία σου μπορεί να «κτυπήσει κόκκινο». Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε ενθαρρύνει να αναβαθμίσεις τον χώρο σου αλλά και να χαρείς το ευχάριστο οικογενειακό κλίμα που θα διαμορφωθεί, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ζήτημα, ήρθε η ώρα για να λυθεί επ’ ωφελεία σου, ίσως μάλιστα να αποκαλυφθούν και κάποιες «αμαρτίες» άλλων, με συνέπεια να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα και η γνωριμία σου με ξεχωριστά άτομα θα σε «εξιτάρει», ανοίγοντάς σου νέους «προκλητικούς» δρόμους. Επιπλέον, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει «τούμπα» τις σχέσεις σου, με τα θετικά και τα αρνητικά να εναλλάσσονται! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, ένα διασκεδαστικό ταξίδι αλλά και ποικίλες φιλοφρονήσεις προς το άτομό σου, οι οποίες μάλιστα θα έχουν και… συνέχεια αν το θέλεις. Πέρα όμως από το καλό κλίμα, θα σου δοθεί και η δυνατότητα να αντλήσεις πληροφορίες που θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έστω κι αν σε πρώτη φάση υπάρξουν… extreme καταστάσεις, ο Άρης στον Λέοντα σου δίνει το έναυσμα για να πετύχεις κάτι σπουδαίο, μέσα από μια αρχική «κόντρα». Εξ άλλου οι ικανότητές σου στην διαχείριση πόρων και… ανθρώπων είναι δεδομένες και δεν μένει παρά να το αποδείξεις στην πράξη, αναλαμβάνοντας έναν πιο ενεργό ρόλο στα πράγματα. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη λειτουργεί ως «τροφοδότης λογαριασμός» για τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας στην κάλυψη πολλών από τις άμεσες ανάγκες σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο αφού όλα είναι θέμα τύχης!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Λέοντα δρομολογεί άμεσες εξελίξεις σε σχέση με την επιμόρφωση σου, ενώ στο «μενού» συμπεριλαμβάνεται και ένα «άνοιγμα» στο εξωτερικό. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποια νομική υπόθεση θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις το καλύτερο για σένα και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Παράλληλα, ο Δίας στο ζώδιό σου σέρνει… ξανά τον χορό των επιτυχιών, να ελπίζεις λοιπόν στο καλύτερο και βέβαια μην διστάσεις να ζητήσεις μια χάρη, αφού θα εκπληρωθεί άμεσα Όσο για τις όποιες δυσκολίες, ας… περιμένουν, αφού σήμερα κυριαρχούν οι εύκολες ή «τυχερές» λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν αγχώνεσαι από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και επιζητάς μια αισθητή βελτίωση των οικονομικών σου, ο Άρης στον Λέοντα σου δίνει την ώθηση για να καλύψεις το πλάνο σου και να σου μείνουν κι από πάνω, πρόσεξε όμως μήπως ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου, απλά και μόνο για «να βγάλεις τα απωθημένα σου». Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη αποκαλύπτει τους κρυφούς εχθρούς σου, ενώ θα σου προσφέρει και περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση και χαλάρωση, μακριά από εντάσεις. Πρόσεξε μόνον μήπως το παρακάνεις με το φαγητό ή με άλλου είδους καταχρήσεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να αλλάξεις τακτική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, παίρνοντας το «παιχνίδι» επάνω σου και ξεμπλοκάροντας καταστάσεις, είτε δικές σου, είτε των άλλων. Θα υπάρξει βέβαια και μια απομάκρυνση-αντίδραση στις σχέσεις σου αλλά… έτσι είσαι και σε όποιον αρέσεις! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σηματοδοτεί νέες γνωριμίες και την διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, με το πρώτο ζητούμενο να είναι το να περάσεις καλά, δεν αποκλείεται ωστόσο η συμμετοχή σου σε μια παρέα ή μια συλλογική προσπάθεια να ανοίξει κι άλλο τα «φτερά» σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ακόμη κι αν ο Άρης στον Λέοντα προκαλέσει μια «επείγουσα» κατάσταση στην υγεία σου, είναι ο ίδιος που θα σε βοηθήσει να βρεις άμεσες λύσεις, πετυχαίνοντας μάλιστα «με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια»! Κινητοποιήσεις προβλέπονται και στα εργασιακά σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη δρομολογεί θετικές όσο και «τυχερές» εξελίξεις στα επαγγελματικά και ευρύτερα την κοινωνική σου ζωή σου, ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι έχεις πλέον και την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Επιπλέον, η ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις κάτι αλλά και για να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου