Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/08

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο φέρνει προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει την αφορμή για να διαπραγματευτείς και να διεκδικήσεις ό,τι το καλύτερο για σένα.
Χρειάζεται βέβαια να προσέξεις και τις κινήσεις σου στον χώρο της εργασίας σου αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος. Παράλληλα ο Ουρανός στον 2ο ηλιακό οίκο σου, φέρνει απρόσμενες αλλά θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, φαίνεται ωστόσο να προτιμάς να αποκτήσεις είδη που δεν είναι πρώτης ανάγκης και καλύπτουν το «ψώνιο» σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο σε κάνει λιγότερο υπομονετικό απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα που θέλουν «να γίνει το δικό τους», αδιαφορώντας για τις συνέπειες των επιλογών τους. Κι επειδή μια κόντρα εγωισμών θα ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά, δεν έχεις παρά να ποντάρεις στο φιλότιμό τους, κερδίζοντας τελικά την συμπόρευσή τους με τα δικά σου «θέλω». Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε… ενημερώνει για μια ακόμη φορά πως αν δεν αλλάξεις τακτική και δεν μπεις στην διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, τότε κινδυνεύεις να γίνεις «βορά» μιας δυσάρεστης έκπληξης!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά είναι τα προς επίλυση ζητήματα, με τις δουλειές σου να σου απορροφούν αρκετό χρόνο, χωρίς μάλιστα να υπάρχει εκείνο το κλίμα ομοψυχίας, που θα σε βοηθήσει να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η στο έργο σου. Μάλιστα, τα οικογενειακά σου ή οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι τελούν σε «καθεστώς» Άρη, αντί όμως να εκνευρίζεσαι με διαμάχες, δώσε άμεσες λύσεις. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 12ο ηλιακό οίκο σου ρίχνει φως στο παρασκήνιο, με συνέπεια να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα των πραγμάτων, ίσως όμως κάποια από αυτά που θα μάθεις ή θα δεις να μην σου αρέσουν και τόσο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο η καθημερινότητα σου δοκιμάζεται από εντάσεις ή διεκδικήσεις, συχνά «για ψύλλου πήδημα». Προσπάθησε λοιπόν να μείνεις «στο κέντρο σου» κι ασχολήσου μόνον με τα επείγοντα ή εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό συσκευών ή μηχανών. Παράλληλα ο Ουρανός στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σου γνωρίζει κάποια «περίεργα» άτομα που ανήκουν σε έναν διαφορετικό κόσμο και σίγουρα θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο για να τα… συνηθίσεις αλλά σε κάθε περίπτωση σε καλό θα σου βγει!

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στην Παρθένο αναδεικνύει οικονομικά θέματα τα οποία σε πρώτη φάση γίνονται αιτία κι αφορμή έντονων αντιπαραθέσεων. Επειδή όμως τίποτε σπουδαίο δεν κερδίζεται χωρίς «μάχη», ενδέχεται τελικά να βγεις κι… από πάνω, με κύριο όπλο το σεξ απήλ και την γενναιοδωρία σου, ενώ μια έμπνευση της στιγμής θα σου αποφέρει επιπλέον κέρδη. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σου σε θέλει ανοικτό/η στις προκλήσεις της ζωής και χωρίς «ταμπού», αφού θα υπάρξουν απρόσμενες βοήθειες από «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και από πρώην ανταγωνιστές που ξαφνικά σε «ερωτεύθηκαν»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, η δράση αλλά και η ένταση σε ακολουθούν πιστά κι εκείνο που επείγει να κάνεις είναι να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργειά σου μέσα από κατασκευές, δουλειές και αθλητικές δράσεις. Κατά τα άλλα βέβαια θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή απέναντι σε άτομα που φέρονται εγωιστικά αλλά να αρχίσουν να αυθαιρετούν σε βάρος σου, τότε σίγουρα θα χρειαστεί να επιβάλλεις την τάξη! Παράλληλα, ο Ουρανός στον 9ο ηλιακό οίκο σου, φέρνει νέα δεδομένα σε ταξίδια και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα «προχωρημένο» γκάτζετ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο παράγει διεργασίες στο παρασκήνιο και καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου από λόγια ή πράξεις που σε υπονομεύουν, πρόσεξε όμως μήπως κι εσύ από την βιασύνη σου αποκαλύψεις κάτι που δεν θα έπρεπε. Επιπλέον μπορεί να φέρει μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, ενώ πρόσεξε τους χειρισμούς σου με εύθραυστα αντικείμενα. Παράλληλα, ο ο Ουρανός στον 8ο ηλιακό οίκο σου, σου ευνοεί τα οικονομικά σου μέσω των άλλων αλλά όχι από εκεί που… περιμένεις κι ίσως να σου ανοίξει ένα απρόσμενο «παράθυρο» που θα απελευθερώσει την αγοραστική σου δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί εύκολα να προκύψουν εντάσεις και διαφωνίες, επιβάλλεται όμως να βάλεις στην άκρη την όποια οργή σου, ώστε τουλάχιστον να μην χάσεις το δίκιο σου ένεκα της συμπεριφοράς σου ή τον σεβασμό των άλλων στο πρόσωπο σου. Επειδή όμως θα βρεις και κάποιους «φανατικούς» συνοδοιπόρους, οφείλεις να τους συγκρατήσεις και αυτούς! Επιπλέον, με τον Ουρανό στον 7ο ηλιακό οίκο σου, από αλλού το περιμένεις το… καλό κι από αλλού θα σου έρθει ίσως μάλιστα να τα βρεις με κάποιον θεωρητικά ανταγωνιστή σου. Την ίδια στιγμή όμως μια υπάρχουσα σχέση σου θα «κάνει νερά».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε περιόδους εντάσεων, το χιούμορ σου γίνεται ένα από τα βασικά «όπλα» σου και όσα «αγύριστα κεφάλια» κι αν φέρει στο διάβα σου ο Άρης στην Παρθένο, έχεις την δυνατότητα να τους «τουμπάρεις» όλους, ακόμη και τους πιο… αγροίκους, ίσως μάλιστα να βρεθείς τελικά κι «από πάνω»! Παράλληλα, ο Ουρανός στον 6ο ηλιακό οίκο σου στρέφει το ενδιαφέρον σου και σε εργασιακά ζητήματα, αφού κάποιες αλλαγές δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μεγάλα πράγματα! Επιπλέον, είναι πιθανό να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου αλλά και να διαφοροποιήσεις μια αγωγή που λαμβάνεις ή ένα πρόγραμμα διατροφής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να ανανεώσεις το πνευματικό σου οπλοστάσιο μέσα από προκλήσεις και ανταγωνισμούς που θα σε κάνουν καλύτερο. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να υπάρξουν και αχρείαστες εντάσεις ή διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, ενώ στις μετακινήσεις σου πρόσεξε εκείνους/ες που «πετάγονται» μπροστά σου στα ξαφνικά. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 5ο ηλιακό οίκο σου, σου ζητά να δοκιμάσεις κάτι νέο στην ζωή σου, ενώ μπορεί να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα, με τα οποία σας χωρίζουν μεν πολλά ή σε ξενίζουν αλλά στην παρούσα φάση τα συμφέροντά σας συμπλέουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο πιεστικές επιθυμίες αλλά και διαφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα απειλούν να ταράξουν την ηρεμία σου, επειδή όμως το να έχεις κίνητρο είναι μια… σπουδαία υπόθεση, φαίνεται πως τελικά θα κερδίσεις πολλά περισσότερα στην προσπάθειά σου να πετύχεις τους στόχους σου! Παράλληλα, ο Ουρανός στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή τα περιουσιακά σου, δρομολογώντας αλλαγές εκεί όπου «κάτι» δεν σου αρέσει. Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς μια απρόσμενη επίσκεψη με εξ ίσου απρόσμενη εξέλιξη!

ΙΧΘΥΕΣ

Αν ο Άρης απέναντί σου δοκιμάζει την υπομονή σου ή τα νεύρα σου, έχεις το κατάλληλο «αντίδοτο», που δεν είναι άλλο από το «δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα»! Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να γίνεις «μπαλάκι» των ανταγωνισμών, ίσως μάλιστα να μπλέξεις και σε πάθη ή ανταγωνισμούς που δεν έχουν τελειωμό. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον 3ο ηλιακό οίκο σου οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν μάλλον απρόσμενο χαρακτήρα, γι’ αυτό μην κάνεις προγράμματα και αποδέξου αυτό που σου συμβαίνει. Επιπλέον, θα λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει.

Γιάννη Ριζόπουλο 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου