Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Η φωτογραφία της Μαριάννας Γουλανδρή από την 'Υδρα που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Μαριάννα Γουλανδρή βρίσκεται στη Μύκονο και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της. 

Η νεαρή σχεδιάστρια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νησί του Αργοσαρωνικού και δεν ξεχνά να ανεβάζει φωτογραφίες στα Social Media, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς της για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η Μαριάννα, σε μία από τις φωτογραφίες πόζαρε με ένα δροσερό φλοράλ φόρεμα σε κίτρινους τόνους και λυτά μαλλιά, κάνοντας τη βόλτα της πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Η φωτογραφία προκάλεσε αντιδράσεις και αιχμηρά σχόλια από κάποιους.

«Μην ανεβαίνεις στα γαϊδουράκια» της γράφει μία ακόλουθος, «Και γιατί όχι με τα πόδια;» σχολιάζει μια δεύτερη, ενώ κάποιες άλλες γράφουν «Να φανταστώ δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα πόδια σου;» και «Κατέβα από το άμοιρο ζωάκι».

Κάποιοι άλλοι ωστόσο θεωρούν ότι οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές και επικεντρώνονται στην ομορφιά της κυρίας Γουλανδρή και την ευθύνη των ιδιοκτητών. «Είναι μια πολύ όμορφη φωτογραφία και φαίνεστε τόσο καλοκαιρινή!

Λυπάμαι που γίνεται τέτοιο focus στα γαϊδουράκια. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες το επιτρέπουν αυτό, αυτοί πρέπει να προστατεύουν τα ζώα τους».

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου