Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Κάποτε αγκάλιαζε η Γαρμπή το γιο της, τώρα ο Δημήτρης Σχοινάς αγκαλιάζει την Καίτη (φωτο)

Δυο φωτογραφίες χίλιες λέξεις! Η Καίτη Γαρμπή αγκαλιά με το γιο της, Δημήτρη Σχοινά με διαφορά 12 χρόνων. Φωτογραφίες που τις κοιτάς και δεν μπορείς να μη συγκινηθείς! 

Στις 11 Νοεμβρίου του 1999 η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς γίνονται γονείς. Η Καίτη φέρνει στον κόσμο το γιο της, Δημήτρη και η ζωή του επώνυμου ζευγαριού αλλάζει! Όλα μοιάζουν διαφορετικά πια για εκείνους!

Η Καίτη από εκείνη την ημέρα που έγινε μητέρα μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να μιλάει για τον Δημήτρη. Από την στιγμή που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα ο Δημήτρης μοιάζει απίστευτα στον Διονύση... Αλλά ακόμη και τώρα η Καίτη Γαρμπή εξακολουθεί να θεωρεί ότι το παιδί έχει δικά της χαρακτηριστικά... φράσεις της που κάνουν όσους τις ακούν να μην μπορούν να σταματήσουν να την πειράζουν.

Ο Δημήτρης μεγάλωσε και σε λίγο καιρό θα ντυθεί στα χακί για να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα. «Παρουσιάζεται τον Σεπτέμβριο. Το έχω αποδεχτεί και πιστεύω ότι θα του κάνει καλό.

Θα ανοιχτεί κοινωνικά, θα γνωρίσει κόσμο, θα ανεξαρτητοποιηθεί κάπως. Για μένα μη ρωτάς, καταλαβαίνεις… Όπου κι αν πάει, θα τρέχω από πίσω! Με τρένα, πλοία, αυτοκίνητα, να προλάβω τα επισκεπτήρια!», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

Και επειδή μάνα είναι μόνο μία, η Καίτη Γαρμπή , αν και δε ξέρουμε αν φώναζε στον Δημήτρη να πάρει μαζί του ζακέτα, ξέρουμε, όμως, ότι σε κάθε κοινή εμφάνισή τους, δεν τον άφηνε καθόλου από την αγκαλιά της!

Το 2007 η Καίτη Γαρμπή κρατάει στην αγκαλιά της τον Δημήτρη, και ο Διονύσης Σχοινάς, έχοντας στην αγκαλιά του τη γυναίκα του, κοιτάει το γιο του και λιώνει


Ένα χρόνο μετά η Καίτη Γαρμπή και ο μικρός Δημήτρης ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό στα εγκαίνια της δισκογραφικής εταιρείας, Friends Music Factory, που είχε ανοίξει ο Γιώργος Αλκαίος με τον Διονύση Σχοινά.


Το 2010 στο Badminton η τραγουδίστρια με το γιο της, Δημήτρη και ένα φίλο του, στο θέατρο Badminton για να παρακολουθήσουν παιδική παράσταση


Το 2012 η οικογένεια αγκαλιασμένη στον κινηματογράφο Odeon


Μέσα σε ένα χρόνο ο Δημήτρης Σχοινάς αλλάζει πολύ! Παίρνει απίστευο ύψος και η ομοιότητά του με τον πατέρα του είναι απίστευτη! Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από την Μύκονο με την Καίτη ανάμεσα στους άνδρες της ζωής της.



Το 2017 ο Δημήτρης βρίσκεται και πάλι στην Μύκονο όπου εμφανίζεται ο πατέρας του, Διονύσης Σχοινάς, και ανεβαίνει στην πίστα.



Το 2018 η Καίτη Γαρμπή κλεισμένη στην αγκαλιά του Δημήτρη. Μητέρα και γιος έχουν πάει να παρακολουθήσουν live του Διονύση Σχοινά...



Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές! Το φθινόπωρο του 2018 η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς μοιράζονται την πίστα με το γιο τους, σε συναυλία τους στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Melrose Ballroom.


 Το Πάσχα του 2019 η Καίτη μαζί με τον Διονύση και τον Δημήτρη Σχοινά στην Μύκονο!


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου