Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019

Meghan Markle: Η πρωτότυπη τούρτα γενεθλίων της με το κρυφό μήνυμα (φωτο)

Τα γενέθλιά της είχε στις 4 Αυγούστου η Meghan Markle, η οποία έγινε 38 ετών και το γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Και μπορεί να μην μάθαμε πολλές λεπτομέρειες για το πώς πέρασαν αυτή την μέρα μαζί με τον πρίγκιπα Harry, όμως είδαμε την γενέθλια τούρτα της Δούκισσας του Sussex που έκρυβε μια ιδιαιτερότητα.

Κι αυτό γιατί ήταν φτιαγμένη από ένα ζαχαροπλαστείο που επιτελεί κοινωνικό έργο.


Συγκεκριμένα, την αποκάλυψη της τούρτας έκανε ο βασιλικός ανταποκριτής Omid Scobie, που  δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter την εν λόγω φωτογραφία κι έγραψε: «Ευχαριστώ τόσο πολύ την Alice Williams και την υπέροχη ομάδα της στο Luminary Bakery στο Λονδίνο, που μας άφησαν να μείνουμε μαζί τους στην ετοιμασία της γενέθλιας τούρτας της Meghan Markle».


Το Luminary Bakery δεν είναι ένα οποιοδήποτε αρτοποιείο. Επιτελεί κοινωνικό έργο, καθώς σε αυτό εργάζονται γυναίκες που είναι άστεγες ή μόλις αποφυλακίστηκαν είτε γυναίκες θύματα της ενδοοικογενειακής βίας ή εμπορίου λευκής σάρκας.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης μαθαίνουν στις γυναίκες αυτές την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας δίνοντάς τους εφόδια για να σταθούν στα δικά τους πόδια.

Όπως γνωρίζετε, η Meghan είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη όσον αφορά τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και η ίδια προσπαθεί να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στην προστασία αυτών, και αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξε το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου