Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019

Πότε πρέπει να πεις όχι στο σ*ξ

Πότε πρέπει να αποφύγεις την σ*ξουαλική επαφή

Το σ*ξ είναι για την κάθε γυναίκα μια πολύ ωραία εμπειρία. Υπάρχουν όμως κάποιες φορές και κάποιοι λόγοι που πρέπει να πεις Όχι σε αυτό.
Πότε πρέπει να πεις όχι στο σ*ξ; Μπορείς είτε να εξηγήσεις στον σύντροφο σου τους λόγους, είτε να το αποφύγεις με τον δικό σου τρόπο που είμαστε σίγουρη πως έχεις.

Πότε πρέπει να πεις όχι στο σ*ξ | Ποιοι είναι όμως αυτοί οι λόγοι;

1.Πριν επισκεφτείς τον γυναικολόγο σου

Όταν ξέρεις πως έχεις ραντεβού με τον γυναικολόγο σου τις επόμενες ώρες τότε καλό είναι να αποφύγεις το σ*ξ. Φυσικά η σ*ξουαλική επαφή με τον σύντροφό σου δεν επηρεάζει αρνητικά την υγεία σου, αλλά η επιπλέον τριβή η επαφή μπορεί να φέρει κάποια λάθος αποτελέσματα οποιωνδήποτε εξετάσεων που μπορεί να έχεις με τον γυναικολόγο σου.  Θα μπορούσαν να είναι ανακριβή ή να δώσουν εσφαλμένα αποτελέσματα για κάποιο θέμα που σε απασχολεί.  Για τα καλύτερα αποτελέσματα, αποφύγετε την σ*ξουαλική επαφή την ημέρα της επίσκεψής σας!

2. Όταν έχεις πρόβλημα με το στομάχι σου

Αν και είναι σχετικά απίθανο να έχεις όρεξη για σ*ξουαλική επαφή αν έχεις πόνους στο στομάχι εμείς όμως οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε. Να θυμάσαι ότι η κολπική διείσδυση θα κτυπήσει σε σημεία που θα επιδεινώσουν και θα παρατείνει τον πόνο σου.

3.Πριν η μετά την αποτρίχωση με κερί

Ίσως το ξέρεις ήδη πως δεν είναι η καλύτερη ιδέα να κάνεις σ*ξ αμέσως μετά από μια αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι. Η προστιθέμενη τριβή στο συγκεκριμένο σημείο μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο ερεθισμό αλλά και την εμφάνιση τρίχας.

4.Μετά από βουτιά σε πισίνα η υδρομασάζ

Δεν είναι η καλύτερη ιδέα γενικά να πάτε στο κρεβάτι σας αμέσως μετά από  μια πισίνα ή ένα υδρομασάζ. Η περιεκτικότητα σε χλώριο στις πισίνες μπορεί να είναι πολύ υψηλή και η χημική ουσία είναι πολύ λειαντική. Γενικά το σώμα σας κ είναι πολύ ευαίσθητο μετά και προσθέτοντας περισσότερη τριβή και δράση μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό και περιττό πόνο για σας.

5.Όταν αντιμετωπίζεις κάποια μόλυνση

Ένα μεγάλο Όχι. Όση ερωτική διάθεση έχεις αν αντιμετωπίζεις κάποια λοίμωξη ή υποψιάζεσαι πως έχεις τότε δεν πρέπει καν να σκεφτείς να κάνεις σ*ξ μέχρι να ξεκαθαριστούν τα πάντα. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθεί η λοίμωξη στον σύντροφό σου, η φυσική ενέργεια του σ*ξ θα σταματήσει πιθανότατα την πρόοδό ή την καταπολέμησή της λοίμωξης.

6. Όταν δεν υπάρχει προφυλακτικό

Αν βρίσκεσαι σε περίοδο που θέλεις να κάνεις μωράκια τότε μπορείς να αγνοήσεις αυτό το tip. Αν όχι όμως, καλό είναι όταν ο σύντροφος σου δεν έχει προφυλακτικό να αποφύγεις το σ*ξ. Αν υπάρχει συχνά η δικαιολογία του “ξέχασα να πάρω” μπορείς και εσύ να έχεις πάντα στο πορτοφόλι σου και να τα προσφέρεις.

7. Αν νιώσεις πως πιέζεσαι

Το σ*ξ είναι μια διαδικασία που πρέπει να απολαμβάνεις. Δεν πρέπει ποτέ να κάνεις σ*ξ με κάποιον, όταν αισθάνεσαι πιεσμένη ή δεν είσαι σίγουρη για αυτό που πας να κάνεις. Είτε είστε 18 ή 28, κάθε ηλικία είναι η «σωστή ηλικία» αν αισθάνεσαι εσύ άνετα. Γιατί αυτό σχετίζεται με τη σ*ξουαλική σας υγεία – επειδή μπορεί να σε μολύνει και να σε ενοχλεί για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Γράφει: Μαρίνα Χαραλάμπους

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου