Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Σάκης Ρουβάς: Δείτε τον σε διακοπές στη Σχοινούσα με την Κάτια και τα παιδιά (φωτο)

Αγαπημένος προορισμός των celebrities το φετινό καλοκαίρι η Σχοινούσα την οποία ήθελαν να γνωρίσουν μιας και φημίζεται για τις δαντελένιες παραλίες της και τις ήσυχες διακοπές που προσφέρει.

Ανάμεσά τους και η οικογένεια Ρουβά που βρέθηκε στο όμορφο νησί για λίγες ημέρες ξεκούρασης και διαφυγής από την καθημερινότητα.

Ο Σάκης Ρουβάς, δίχως ίχνος βεντετισμού, απόλαυσε τις βουτιές του στις πιο όμορφες παραλίες του νησιού και φυσικά όμορφες οικογενειακές στιγμές με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους που τόσο πολύ έχει ανάγκη μετά από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό χειμώνα, γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές του σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού να απολαμβάνει στιγμές με τα παιδιά του και τη γυναίκα του, λίγο πριν αναζητήσει ταβέρνα για να γευματίσει η οικογένεια και πριν πάρει το σκάφος για να φύγει για μία θαλάσσια βόλτα στις απόμερες και δύσκολα προσβάσιμες παραλίες στη Σχοινούσα.

Μαζί του, πάντα, η γυναίκα της ζωής του που του χάρισε την οικογενειακή θαλπωρή που επιζητούσε, η Κάτια η οποία για ακόμα μία φορά έδωσε στην παραλία μαθήματα στυλ και κομψότητας.

Αρκεί να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες στην gallery για να διαπιστώσετε και εσείς πόσο ευτυχισμένη οικογένεια είναι η οικογένεια Ρουβά.














Πηγή: Papadakis Press

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου