Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Σωτήρης Κοντιζάς: Διακοπές στη Σχοινούσα με την οικογένειά του! (φωτο)

Ο σεφ και κριτής του Master Chef Σωτήρης Κοντιζάς είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα και αυτό μας το έχει αποδείξει αρκετές φορές. Φαίνεται άλλωστε και από τον τόπο και τον τρόποι που επέλεξε να κάνει τις φετινές του διακοπές.

Λάτρης της φύσης και της περιπέτειας, δεν προτίμησε κάποιο κοσμικό θέρετρο αλλά τη γραφική Σχοινούσα, όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU.


Έχοντας μαζί του τη σύζυγό του Δέσποινα, τον μόλις ενός έτους γιο τους και την πεντάχρονη κόρη τους Αριάννα-Τσιχίρο αποφάσισε να μην πάει σε κάποιο κοσμικό θέρετρο για να ξεκουραστεί, αλλά να χαρεί τις ομορφιές ενός γνήσιου και απλού κυκλαδίτικου νησιού.


Όταν όμως η σύζυγός του ανέλαβε να αλλάξει το μαγιό του μικρού τους γιου, εκείνος φρόντισε να το ξεπλύνει στη θάλασσα λειτουργώντας βοηθητικά προς εκείνη, όπως θα έκανε ένας κανονικός μπαμπάς.

Ο ενός έτους Κοντιζάς Junior φυσικά δεν έχει μάθει ακόμη να κολυμπά και ο μπαμπάς του θέλησε να τον βοηθήσει να εξοικειωθεί με το νερό. Τον πήρε στην αγκαλιά του, έβρεξε πρώτα τα ποδαράκια του και στην συνέχεια κολύμπησαν μαζί.


Η κόρη του, Τσιχίρο ή Τάτα όπως τη φωνάζει χαϊδευτικά, είναι η αδυναμία του και μας το έχει αποδείξει πολλές φορές. Στην παραλία τη βοήθησε να στήσει τους πύργους της στην άμμο και έπαιξε μαζί της σαν παιδί.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου