Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Τηλεοπτική «βόμβα»: Έφυγε από την εκπομπή της Μενεγάκη και… θα είναι στη Γερμανού! (φωτο & βιντεο)

Αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όχι όμως και από τον Alpha!

Από την εκπομπή «Ελένη» έφυγε και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τον δούμε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha!

O πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία συνεργάστηκε δύο χρόνια άψογα και έχει να θυμάται τα καλύτερα, ήταν καλεσμένος σε μία από τις τελευταίες εκπομπές της Ναταλίας και εκεί ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την ωραία Ελένη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όχι δε θα συνεχίσω στην Ελένη. Δε θα είμαι! Πήρα αυτά που ήθελα… Δεν το συζητάω θα ήθελα να ήμουν, αλλά πήρα αυτά που ήθελα και αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου για να κάνω κάτι άλλο…»!

Από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έφυγε ο Χάρης Γιακουμάτος και επομένως έπρεπε η παρουσιάστρια να βρει αντικαταστάτη… τι καλύτερο από τον πρώην συνεργάτη της Ελένης;

Δείτε ποιος πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη σύμφωνα με τη neaselida πηγαίνει στη Ναταλία Γερμανού και σας θυμίζουμε την ανακοίνωσή του!

Αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Δε θα τον δούμε την επόμενη σεζόν στην Ελένη, όμως ήδη έχει κλείσει με άλλη εκπομπή αλλά στον ίδιο σταθμό.

Ο πρώην συνεργάτης της Ελένης έφυγε και... πήγε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμναού.

Ο Χάρης Γιακουμάτος έφυγε από την εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" και βρέθηκε γρήγορα ο αντικαταστάτης. Ποιος είναι;  Δείτε τονσ την ακόλουθη φωτογραφία.

Ιδού είναι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου