Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Ο γιος του Τομ Χανκς κατέγραψε ξυλοδαρμό στην Αντίπαρο (Βίντεο)

Το σκηνικό άγριας βίας βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ ο οποίος κάνει διακοπές στην Αντίπαρο.

Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Τσετ Χανκς, γιος του διάσημου ηθοποιού και της Ελληνοαμερικανίδας Ρίτα Γουίλσον, διακρίνεται ενας σωματώδης άνδρας, κάτα πάσα πιθανότητα αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού να ξυλοκοπεί άγρια έναν τουρίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε υπηρεσία επενέβη για να προστατέψει ένα τρίτο προσωπο που είχε έρθει σε διένεξη με τον τουρίστα. Ωστόσο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βιντεοσκοπημένο υλικό που ανέβασε στο Instagram ο Τσετ Χανκς, το όργανο του Νόμου όχι απλώς δείχνει… υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθειά του να βοηθήσει αλλά στην κυριολεξία σπάει στο ξύλο τον τουρίστα.

Ο εξαγριωμένος αστυνομικός με τα πολιτικά εξαπολύει επίθεση με γροθιές και κλωτσιές ενώ κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Μάλιστα κάποιοι παρεμβαίνουν μόνο και μόνο για να αφήσουν τον αστυνομικό να συνεχίσει να χτυπάει τον απροστάτευτο τουρίστα ο οποίος φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του από τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται στο σώμα και στο κεφάλι.

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.

Δείτε το οπτικό υλικό που ανέβασε στο instagram ο Τσετ Χανκς, γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον:



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου