Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ανδρέας Καρλατήρας: Παντρεύτηκε ο εγγονός του Ανδρέα Μπάρκουλη! [φωτο]

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του ζει ο Ανδρέας Καρλατήρας – Μπάρκουλης, αφού παντρεύτηκε την εκλεχτή της καρδιάς του

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του ζει ο Ανδρέας Καρλατήρας – Μπάρκουλης, αφού παντρεύτηκε την εκλεχτή της καρδιάς του,
Ματίνα Οικονομάκη. Την περασμένη Κυριακή, το όμορφο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Ο γάμος έγινε σε γνωστό κτήμα της Βαρυμπόμπης και οι κουμπάροι ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Κωνσταντίνος Αβαρκιώτης και Φιλαρέτη Βελονάκη.

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος της γης και χαίρομαι που έκανα ευτυχισμένη και τη σύζυγό μου, αλλά και τη μητέρα μου. Θα ήταν χαρά μου να ζούσε ο παππούς και να με έβλεπε γαμπρό, γιατί για μένα ήταν πολύτιμο μέλος της οικογένειάς μας. Δυστυχώς, όμως…», δήλωσε ο ίδιος στην Espresso.

Ο Ανδρέας Καρλατήρας – Μπάρκουλης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το γλέντι του γάμου του, στην οποία είναι αγκαλιασμένος με τη γυναίκα της ζωής του, σχολιάζοντας: «Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου! Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου όλους όσους μοιράστηκαν αυτές τις στιγμές μαζί μας!

Παιδιά απλά ζήστε το, δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από αυτό που νιώθω από χτες! Το ταξίδι ξεκινά».

Δες τη φωτογραφία:



Να ζήσετε!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου