Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Δίδυμες τάισαν άστεγο με σούσι για να κερδίσουν ένα iPhone (βιντεο)

Οι Ρωσίδες προκάλεσαν οργή με την απάνθρωπη κίνηση τους

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο, το οποίο «ανέβασαν» στο Instagram δίδυμες αδελφές από τη Ρωσία.

Οι 24χρονες Αντέλια και Αλίνα Φακτέεβα, οι οποίες κάνουν καριέρα στο Instagram με σ*ξι φωτογραφίες και βίντεο, τράβηξαν και ανέβασαν ένα βίντεο στο οποίο ταΐζουν με σούσι έναν άστεγο προκειμένου να κερδίσουν ένα iPhone!

Οι δίδυμες αποφάσισαν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό της ρωσικής εκδοχής του παιχνιδιού «We Care» το κόνσεπτ του οποίου καλεί τους συμμετέχοντες να καταγράψουν μια καλή τους πράξη με τα βραβεία για τους νικητές να περιλαμβάνουν εκτός από iPhone και Playstation και άλλα πολυτελή αντικείμενα.



Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με μία πράξη ντροπής. Οι νεαρές κοπέλες, φαίνονται να περπατούν στο δρόμο όταν ξαφνικά συναντούν έναν άστεγο σε αναπηρικό αμαξίδιο και η μια λέει στην άλλη «τον καημένο, πιθανότατα δεν έχει φάει εδώ και καιρό».



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alina Fakhteeva (@alinafakhteeva) στις

Στο επόμενο πλάνο οι δύο αδελφές τηλεφωνούν σε εστιατόριο με τον ντελιβερά που εμφανίζεται να κρατά στα χέρια του ένα πακέτο με σούσι. Οι δύο αδελφές στη συνέχεια αναλαμβάνουν και να ταΐσουν τον άστεγο, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν ηθοποιός αλλά πραγματικό πρόσωπο.



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alina Fakhteeva (@alinafakhteeva) στις

«Έχουν πάρει τέτοιο διαζύγιο με την πραγματικότητα που δεν αντιλαμβάνονται πώς μπορούν να βοηθήσουν τους φτωχούς» σχολίασε ένας χρήστης του Instagram. «Αυτές οι χήνες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον άστεγο, ήθελαν μόνο το iPhone» έγραψε ένας άλλος με έναν τρίτο να σχολιάζει «πόση υποκρισία σε 42 δευτερόλεπτα».



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alina Fakhteeva (@alinafakhteeva) στις

Να σημειωθεί ότι οι αδελφές Φακτέεβα έχουν 28.000 followers στο Instagram.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου