Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Δημήτρης Παπανώτας: Το αιχμηρό σχόλιο για την αντικατάστασή του από τον Χάρη Χριστόπουλο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης, τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day.

Πρόκειται για τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, μετά την εν λόγω αποκάλυψη ο Δημήτρης Παπανώτας το σχολίασε μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι όταν διαθέτεις τα λεφτά , βρίσκεις έναν άνθρωπο που αξίζει να πάρει αυτά τα χρήματα γιατί κάτι πήρε το αυτί μου το ποσό. Διώχνουν αυτούς που δεν το αξίζουν και παίρνουν αυτούς που το αξίζουν. Δεν με έδιωξε κανείς μην παρεξηγηθώ.

Δεν το παρακολουθώ το θέμα. Δεν νιώθω κάτι. Αισθάνομαι κάπως που δεν βλέπω τους ίδιους ανθρώπους στην καθημερινότητά μου. Ο κόσμος νομίζει πως είμαστε ένα δίωρο εδώ, δεν είναι έτσι.

Πιο πολύ βλέπεις τους συνεργάτες παρά το σύντροφό σου. Αυτό σου λείπει, με τους ανθρώπους που δέθηκες. Θέλω να ρωτήσω τους διευθυντές προγραμμάτων με ποια κριτήρια επιλέγουν ανθρώπους.

 Όταν σε μία πορεία τηλεοπτική, έχεις κάνει μία μεγάλη αποτυχία και μία μικρότερη κατά την άποψή μου. Αυτό σε καθιστά περιζήτητο;

Τελικά πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας να κάνουμε όσες πιο αποτυχίες μπορούμε να ανεβεί το κασέ μας. Δεν μίλησα για συγκεκριμένο άνθρωπο, μίλησα γενικά», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου