Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Δημήτρης Ρίζος: Συγκινεί το μήνυμα της συζύγου του λίγες ώρες μετά τον θάνατό του

Ο δημοσιογραφικός κόσμος πενθεί σήμερα την απώλεια Δημήτρη Ρίζου. Ο δημοσιογράφος και εκδότης πέθανε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε ηλικία 83 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Ρίζος έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν.

Η σύζυγός του, Πέγκυ Ρίζου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον άντρα της ζωής της, με τον οποίο έζησαν μαζί παραπάνω από 25 χρόνια, κάνοντας μία συγκινητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή και πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Μια υπέροχη στιγμή χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μου. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη…».

Παράλληλα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλος για το πότε και που θα γίνει η κηδεία του συζύγου της. «Τον αγαπημένο μας Δημήτριο Ρίζο αποχαιρετούμε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12:30 μ.μ.. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας».


Η Πέγκυ Ρίζου είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του συζύγου της.


πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου